Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γιόρτασε τη κυκλοφορία του νέου της βιβλίου, «The Woman In Me», που έγιναν τα «απομνημονεύματα διασημοτήτων με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία» και ανέβασε δημοσίευση στο Instagram την Τρίτη 24 Οκτωβρίου για να μοιραστεί την είδηση με τους απανταχού θαυμαστές της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς , η οποία κυκλοφόρησε επίσημα τα αναμενόμενα απομνημονεύματα επίσης την Τρίτη – μοιράστηκε τα νέα με τους 42,3 εκατομμύρια θαυμαστές και ακολούθους της γράφοντας: «Συμβαίνει!!! Το βιβλίο μου είναι τα απομνημονεύματα διασημοτήτων με τις υψηλότερες πωλήσεις στην ιστορία και είναι μόνο η 1η μέρα!!! Ευχαριστώ τους θαυμαστές που με υποστήριξαν τόσο πολύ!!! Σας αγαπώ όλους!!! #TheWomanInMe».

Επίσης, ανέβασε μια φωτογραφία από το εξώφυλλο του βιβλίου που είχε τις λέξεις: «Η ιστορία μου. Με τους δικούς μου όρους. Επιτέλους».

Η ανάρτηση για το βιβλίο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Επίσης, ταυτόχρονα με την έντυπη μορφή, κυκλοφορεί και η έκδοση του ακουστικού βιβλίου, την οποία, αφηγείται η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός, Μισέλ Γουίλιαμς. Αυτό συνέβη γιατί η Σπίαρς ηχογράφησε μόνο ένα μικρό μέρος, καθώς δεν ήθελε να αφηγηθεί τα κομμάτια που μιλούσαν για την οικογένειά της γιατί ήταν «πολύ επώδυνο για να το ξαναπεί», ανέφερε πρόσφατα το TMZ νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Στο βιβλίο της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς , ανοίγεται και περιγράφει την 13χρονη κηδεμονία της, τη σχέση με την οικογένειά της, καθώς και για τη φήμη και τους γάμους της με τον Κέβιν Φεντερλάιν και τον Σαμ Ασγκάρι.

*Photo Credits: Getty Images