Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της. Μάλιστα το ζευγάρι πρόκειται σύντομα να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, με την ευχάριστη είδηση να γίνεται γνωστή μέσω του διαδικτυακού προφίλ Soula Glamorous, που δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου τους, όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ριζοσπάστης.

Η αναγγελία του γάμου της Ιωάννας Μαλέσκου

«Ο Δανιάς Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος και της Μαρίας, το γένος Ταπανλή, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στον Δήμο Δάφνης Υμηττού Αττικής και η Μαλέσκου Ιωάννα του Δημητρίου και της Παρασκευής, το γένος Κοριτσίδη που γεννήθηκε στην Πρέβεζα και κατοικεί στον Δήμο Σπάτων Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει σε Δήμο της Αττικής» γράφει χαρακτηριστικά η αναγγελία.

Ιωάννα Μαλέσκου

Η παρουσιάστρια στις 19/2 αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το φύλο του μωρού που περιμένει.

Το μωρό που θα φέρει στον κόσμο, είναι κοριτσάκι και η ίδια λάμπει από ευτυχία. Η παρουσιάστρια πόζαρε κάτω από μια ροζ ομπρέλα, αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πως εκείνη και ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Δανιάς θα κάνουν κόρη.

Η συγκινητική ανάρτησή της

“Είναι το λεγόμενο “baby pink” και οι ουρανοί “βρέχουν” αγάπη! Μικρό μου πλασματάκι, θα είμαστε για πάντα η “ομπρέλα” σου! Με αγάπη, η μανούλα σου. It’ s a girl”, έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.