Η Emily Ratajkowski έβαλε κάτι απλό, λιτό και απέριττο για να βγει μια βόλτα με τον σκύλο της. Μπορεί να μην έχει φτάσει ακόμα σε πρωτοτυπία της Julia Fox, ωστόσο φαίνεται να ακολουθάει τις στιλιστικές της επιλογές. Δεν βγήκε δηλαδή μόνο με τα εσώρουχα για ψώνια, όπως η Fox, καθώς φρόντισε να ρίξει κάτι από πάνω. Όχι ζακέτα. Πάντως έχει υιοθετήσει και τα μίνι φορέματα και τα crop tops, που είναι φουλ στη μόδα.

Ο παπαρατσικός φακός την έχει απαθανατίσει πολλές φορές να βολτάρει στην Νέα Υόρκη με σέξι outfits, που αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η Ratajkowski, λοιπόν, φόρεσε ένα διάφανο φόρεμα που συνδύασε με μαύρα δαντελωτά εσώρουχα και αθλητικά, για να νιώθει πιο άνετη μάλλον που βγάζει βόλτα τον σκύλο της, τον Κολόμπο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sacred Trends (@sacredtrends)

Το outfit ολοκλήρωσε με χρυσά κοσμήματα, μια λευκή τσάντα ώμου και μικρά γυαλιά ηλίου. Αναμενόμενο ήταν να στραφούν όλα τα βλέμματα πάνω της και να γίνει για ακόμα μια φορά πρώτο θέμα συζήτησης στα μέσα και στα social media.

Στο Instagram Story της, η Ratajkowski μοιράστηκε ένα βίντεο με τον σκύλο της μέσα στο αυτοκίνητό της, καθώς και ένα βίντεο που δείχνει το ντύσιμό της μπροστά σε έναν καθρέφτη. Μάλλον τα εσώρουχα είναι η τελευταία λέξη της μόδας και θα τα βλέπουμε να φοριούνται κανονικά σε εξόδους από εδώ και στο εξής.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Louis Vuitton: Ο νέος τρόπος που μας προτείνει να φορέσουμε την ζώνη μας

Yumi Nu: To plus-size μοντέλο του Sports Illustrated που θα μας απασχολεί πολύ από εδώ και πέρα

Ελένη Φουρέιρα: Ολόγυμνη στο εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ – Την αποθέωσαν στα σχόλια