Τελικά το ειδύλλιο της Σακίρα και του Λιούις Χάμιλτον προχωρά κανονικά, με την Κολομβιανή τραγουδίστρια να αφήνει πίσω τον δύσκολο χωρισμό με τον Πικέ και να τραβάει την κόκκινη γραμμή στο παρελθόν της. Τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα είχαν πάρει φωτιά σχετικά με το πόσο κοντά έχουν έρθει οι δυο τους, ειδικά μετά τη δεύτερη παρουσία της σε αγώνα της Formula 1, στην Βαρκελώνη.

Και παρά το γεγονός πως υπήρξαν και κάποιες φήμες που ήθελαν τον Χάμιλτον να βγαίνει με μοντέλο, η Marca ήρθε και έβαλε τέλος, λέγοντας πως όχι μόνο είναι καλά με τη Σακίρα, αλλά ετοιμάζουν και ταξίδι. 

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται ο δημοσιογράφος Τζόντι Μάρτιν, το ζευγάρι θα περάσει το καλοκαίρι μαζί. «Ο Χάμιλτον και η Σακίρα σχεδιάζουν να πάνε μαζί διακοπές και ξέρω ήδη τον προορισμό», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Amor y Fuego» και πρόσθεσε για τον προορισμό: «Είναι μία χώρα της Καραϊβικής, ένα σύντομο ταξίδι περίπου μίας ώρας».

Σακίρα – Χάμιλτον: Κρατάνε κρυφή τη σχέση τους

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Μάρτιν, η Σακίρα και ο Χάμιλτον έχουν αποφασίσει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα, σε αντίθεση με τον Πικέ και την Κλάρα Κία. Η τραγουδίστρια πάντως δηλώνει ενθουσιασμένη και χαρούμενη για τον νέο της σύντροφο.

Οι δυο τους να υπενθυμίσουμε πως γνωρίστηκαν στο Μαϊάμι, σε αγώνα της Formula 1, εκεί όπου και ο Τομ Κρουζ κεραυνοβολήθηκε μαζί της, αλλά τελικά ο Χάμιλτον κέρδισε αυτή τη μάχη.