Τον περασμένο Ιούνιο τα δημοσιεύματα ήθελαν τη Σακίρα και τον Λιούις Χάμιλτον να έχουν έρθει πολύ κοντά, μετά την γνωριμία τους σε αγώνα Formula, στο Μαϊάμι. Η κοινή τους έξοδο, μάλιστα, σε ιαπωνικό εστιατόριο στην Βαρκελώνη, δεν άφηνε πολλά περιθώρια για τον ξένο Τύπο που ήθελε να βγάλει λαβράκι.

Η προσωπική ζωή της Σακίρα, άλλωστε, εξακολουθεί να είναι θέμα συζήτησης, μετά τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ. Καταπώς φαίνεται, το ειδύλλιο με τον Χάμιλτον βαίνει καλώς, με βάση τουλάχιστον το δημοσίευμα της Daily Mail.

Όπως αναφέρει πηγή, οι δυο τους είναι κάτι περισσότερο από φίλοι, ενώ πρόσφατα πραγματοποίησαν μυστική εξόρμηση στην Ίμπιζα. 

Σακίρα και Χάμιλτον έχουν κάνει αρκετές κοινές δημόσιες εμφανίσεις, όπως η συνάντηση τους με κοινή παρέα σε γιοτ, τον περασμένο μήνα. Από την άλλη, η δημοσιογράφος Τζόντι Μαρτίν, πρόσφατα ξεκαθάρισε τα πράγματα για το φημολογούμενο ζευγάρι.

Σακίρα

Όπως είπε η ίδια, «θα ήθελα να διαψεύσω κάθε πληροφορία που έχει βγει σε καταλανική εφημερίδα, όπου αναφέρουν πως ο Χάμιλτον έχει κουραστεί από τη στάση της Σακίρα. Μπορώ κατηγορηματικά να αρνηθώ αυτές τις πληροφορίες, γιατί έχω μιλήσει με το περιβάλλον της Σακίρα και επιβεβαιώνουν ότι μεταξύ της και του Χάμιλτον υπάρχει μια όμορφη φιλία».

Ωστόσο, μια πηγή αποκάλυψε στο ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι Telecinco ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο Βρετανός άσος της F1 συναντήθηκαν «τρεις φορές στη βίλα της στην Ίμπιζα» αφότου «οι εργάτες έφυγαν».

Σακίρα