Πολλά έχουν σχολιαστεί για τους Bennifer μετά από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν από τον μήνα του μέλιτος της JLo και του Ben Affleck. Πέρα από την ρομαντική πλευρά των εικόνων, πολλοί είναι εκείνοι που παρατηρούν μια εξάντληση στον αγαπημένο ηθοποιό. Και πού το βασίζουν αυτό; Στο ότι η JLo τον έχει «ξεζουμίσει».

Η πιο viral φωτογραφία ήταν, χωρίς αμφιβολία, αυτή στην οποία ο Affleck πήρε έναν υπνάκο κατά τη διάρκεια μιας κρουαζιέρας στον Σηκουάνα. Προφανώς και υπονόησαν ότι η Lopez είναι σεξομανής. Μάλιστα, σύμφωνα με μια φήμη που έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο, αλλά κανείς δεν την επιβεβαίωσε, τον έβαλε να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, στο οποίο περιλαμβάνει ότι θα έχουν σεξουαλικές επαφές τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα.

Αυτό που κάνει τους περισσότερους να αναρωτιούνται είναι γιατί επέλεξε συγκεκριμένα τις τέσσερις φορές και αν θεωρείται ένας φυσιολογικός αριθμός σεξουαλικών επαφών για ένα ζευγάρι. Ακόμα ένα ερώτημα που μπορεί να τεθεί στην περίπτωση είναι εάν είναι δυνατόν να οριστεί μια σεξουαλική συχνότητα για μια ζωή. Προφανώς και κάτι τέτοιο είναι απίθανο, καθώς κανείς δεν μπορεί να ελέγχει για πάντα τις ορέξεις του. Δεν είναι μια υποχρέωση που πρέπει να βγάλει το ζευγάρι.

Τέλος πάντων, η Lopez σύμφωνα με τις φήμες έχει αυξημένες σεξουαλικές απαιτήσεις στις οποίες ζητάει από τον σύζυγό της να ανταποκριθεί. Ίσως τώρα που είναι στα «μέλια» να αντέχει, αλλά στο μέλλον να μην μπορεί να ικανοποιεί πλήρως την Λατίνα σταρ, αν όλα αυτά που ακούγονται αληθεύουν. Στο τέλος θα ακούσουμε ότι ο Affleck δέχεται «sex shaming», αν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Ο πρώην της σύζυγος, Ojani Noa, πάντως ανέφερε ότι οι Bennifer δεν θα κρατήσουν για πολύ, γιατί η Lopez λατρεύει να νιώθει ερωτευμένη και χάνει το πάθος της στους γάμους. Μπορεί να τα λέει και από ζήλεια, μπορεί να γνωρίζει τις «ορέξεις» της πρώην του. Τα memes που έχουν κυκλοφορήσει γύρω από το θέμα έχουν κατακλύσει το Twitter.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Σοφία Χατζηπαντέλη: Ποζάρει γυμνή με τα μαλλιά της να καλύπτουν το στήθος της

Johnny Depp – Amber Heard: Δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν μηνύματα του ηθοποιού με τον Marilyn Manson

Heidi Klum: Με μπραζίλιαν μαγιό και τόπλες στη νέα της ανάρτηση