Ομοφοβική επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο διευθυντής του ΣΚΑΪ 100,3 Βασίλης Χιώτης, μέσα από την εκπομπή «Μια του Νότη, δυο του Χιώτη».

Όταν η συζήτηση στην εκπομπή πήγε στο γεγονός πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιαστεί στον στρατό στην Καλαμάτα, ο Βασίλης Χιώτης έκανε σχόλιο πως εκεί «βγάζουν καλά σύκα», με τον συμπαρουσιαστή της εκπομπής Νότη Παπαδόπουλο να του ζητεί να μαζευτεί.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Χιώτης προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και μέσω του twitter μίλησε για «φάουλ».

Με το θέμα ασχολήθηκε το πρωί της Πέμπτης και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μίλησε έξω από τα δόντια.

«Απαράδεκτο, ακραία ομοφοβικό. Εγώ είχα να το ακούσω πάρα πολλά χρόνια και νόμιζα ότι είχε εκλείψει από το στόμα μας και από το μυαλό μας. Είναι και κακό αισθητικά χιούμορ να λες έναν άνθρωπο “συκιά”.

Λες έκανα φάουλ και ότι σιχαίνομαι τους ομοφοβικούς. Στο φάουλ λες και ένα μεγάλο συγγνώμη. Η συγγνώμη πού είναι; Το ένα βήμα είναι ότι καταλαβαίνω ότι έκανα λάθος, το άλλο βήμα της συγγνώμης πού είναι ακριβώς; Αν το έκανα εγώ, σήμερα τι θα γινόταν στην Ελλάδα; Θα μπορούσα να έρθω εδώ στο κανάλι;».

Αλέξης Κούγιας για Βασίλη Χιώτη: Είμαι υπέρ των απόψεών του

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας και σχολίασε το ομοφοβικό σχόλιο του Βασίλη Χιώτη εις βάρος του Στέφανου Κασσελάκη.

«Έκανε χιούμορ» είπε ο Αλέξης Κούγιας στους δημοσιογράφους και συνέχισε: «Σοκάρει το γεγονός ότι καλείται να υπηρετήσει ο κύριος Κασσελάκης έξι μήνες, ο αρχηγός της αντιπολιτεύσεως, ουσιαστικά κορυφαίο θεσμικό όργανο για την υγεία της Δημοκρατίας και για την εφαρμογή του Συντάγματος.

Καλά κάνει και το αναδεικνύει ο κύριος Χιώτης, είμαι υπέρ των απόψεών του και καλά κάνει και δίνει και μία απόλκλιση και περιμένω να δω το Σωματείο των Ελλήνων ηθοποπιών με τον κύριο Μπίμπιλα, όλοι αυτοί στην ΕΦΣΥΝ, στην Αυγή, κάποιες πρωινές εκπομπές θα σπεύσουν να πουν για τον κύριο Χιώτη ότι είναι ομοφοβικός, ότι είναι ρατσιστής, περιμένω να το ακούσω, αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα το ακούσω…».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στο θέμα που έχει ξεσπάσει με τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου εις βάρος του Στέφανου Κασσελάκη:

«Η άποψή μου είναι ότι δεν έπρεπε να επέμβει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου γιατί δεν υπεβλήθει καμία μήνυση. Αυτή την στογμή διερευνάται αν έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα και ποιο έγκλημα ο Μπέος».

Κούγιας: Δεν εκτιμώ τον Μπέο, είναι αγνώμων

Συμπλήρωσε μάλιστα: «Γενικότερα την τοποθέτηση του Μπέου, ξέρετε δεν τον εκτιμώ καθόλου αυτό τον άνθρωπο, είμαι στα δικαστήρια πάρα πολλά χρόνια, παρότι τον έσωσα στην κυριολεξία όταν ήταν κατηγορούμενος και προφυλακισμένος, οφείλει τα πάντα σε μένα. Παρόλα αυτά είναι ένας αγνώμων άνθρωπος».