Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται τέσσερις άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με την Αστυνομία εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης του Κολωνού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του intronews.gr, πρόκειται για δύο άνδρες ελληνικής καταγωγής ηλικίας 82 και 63 ετών. Ο δεύτερος είναι ο 63χρονος Στ.Κ. τον οποίο η 12χρονη είχε αναγνωρίσει, μετά από μία απόπειρα αποπλάνησης μίας 14χρονης.

Παράλληλα ο 82χρονος άνδρας αποτελεί, σύμφωνα με πληροφορίες τον λεγόμενο «παππού», τον άνδρα στον οποίο ο 63χρονος είχε μεταφέρει τη 12χρονη. Η νεαρή θυμίζουμε πως σε πρόσφατη κατάθεσή της, δεν γνώριζε πολλά στοιχεία για τον ηλικιωμένο άνδρα, ωστόσο γνώριζε τον τόπο κατοικίας του.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες, είναι 46 και 43 ετών, υπήκοοι Πακιστάν και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κατοικούν στη περιοχή πέριξ του Κολωνού από εκεί που διαμένει η οικογένεια της 12χρονης.

Το intronews.gr σας είχε ενημερώσει εγκαίρως για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού, ενώ αναμένονται νέες εξελίξεις μέσα στο επόμενο διάστημα.