Μία ακόμη φρικώδη ιστορία αναδύεται από το αστυνομικό δελτίο, με τις Αρχές να γνωστοποιούν τη σύλληψη ενός 43χρονου αλλοδαπού. Πρόκειται για Ιρακινό που ασέλγησε σε 6χρονο κορίτσι, κόρη μίας Ελληνίδας φίλης του.

Η μητέρα του 6χρονου κοριτσιού γνώριζε καλά τον Ιρακινό, ο οποίος εργάζεται σε πλυντήριο αυτοκινήτων στο Πέραμα. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στην αποθήκη του πλυντηρίου, στην οποία ο Ιρακινός διαμένει προσωρινά. Πιθανότατα ο δράστης παρέσυρε το κορίτσι.

Με την επιστροφή της, η 6χρονη διαμαρτυρήθηκε στη μητέρα της. Από τις περιγραφές ήταν αρκετές για να κινητοποιήσουν τη γυναίκα, η οποία απευθύνθηκε στο τμήμα Ανηλίκων, προχωρώντας σε καταγγελία.

Αμέσως κινήθηκαν οι Αρχές και το μεσημέρι της Τετάρτης (29/3), πέρασαν χειροπέδες στον 43χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του intronews.gr, έχει ήδη παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί ο βιασμός του παιδιού.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το κινητό και πέντε USB που ήταν στην κατοχή του δράστη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί και άλλες αξιόποινες πράξεις, όπως παραγωγή ή κατοχή παιδικής πορνογραφίας. Τα αντικείμενα αυτά θα σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να εξεταστούν ενδελεχώς. Σε πρώτη φάση πάντως, δεν διαπιστώθηκε πως εμπεριέχουν κάτι το επιλήψιμο, ωστόσο αναμένεται να γίνει ανάκτηση διεγραμμένων αρχείων.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον 43χρονο που ασέλγησε σε 6χρονο κορίτσι

«Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα (29-3-2023) στο Πέραμα, 43χρονος αλλοδαπός  κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Ο 43χρονος κατηγορείται ότι προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις, βραδινές ώρες της 28-3-2023, καθώς και σε προγενέστερο χρόνο, εντός αποθήκης καταστήματος  όπου ο ίδιος εργάζεται αλλά και διαμένει προσωρινά στην περιοχή του Περάματος.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στον ανωτέρω χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) μονάδες αποθήκευσης (USB) .

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά».