Ιστορικό δράσης φέρεται πως είχε ο «δράκος» της Κηφισιάς. Όπως ανέφερε νωρίτερα το intronews.gr, ο 27χρονος είχε επιτεθεί με σεξουαλικούς σκοπούς σε δύο ενήλικες γυναίκες, 41 και 55 ετών, μέσα σε διάστημα μίας ώρας.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Δευτέρα στις 18:20 επιτέθηκε στη 41χρονη, επί της συμβολής των οδών Όθωνος και Μπότσαρη, ένα κεντρικό σημείο στην Κάτω Κηφισιά. Αφού την ακινητοποίησε προσπάθησε να τη σύρει σε απόμερο σημείο για να τη βιάσει, ωστόσο έπειτα από μάχη η 41χρονη τον έτρεψε σε φυγή.

Λίγο μετά τις 19:00, μερικά μέτρα νοτιότερα, ο ίδιος άνδρας επιτέθηκε σε 55χρονη στην οδό Αχαρνών. Αυτή τη φορά όμως, η αντίδραση της γυναίκας κινητοποίησε παρακείμενη ομάδα ΔΙ.ΑΣ., η οποία εντόπισε τον δράστη και τον συνέλαβε. Σε αυτό συνηγόρησε βεβαίως το θάρρος των δύο γυναικών να παραστούν σε διαδικασία αναγνώρισης, όπου κρίθηκε θετική.

Αυτό που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ούτε οι ίδιοι οι αστυνομικοί, είναι πως «σκάβοντας» στα περιστατικά του πρόσφατου παρελθόντος, ο 27χρονος «δράκος» της Κηφισιάς ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης ασέλγειας σε βάρος ανήλικης στις 30 Ιανουαρίου!

Όπως είναι φυσικό, οι Αρχές πιστεύουν πως ενδεχομένως να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερο ιστορικό και γι’ αυτό τον λόγο μετά την επικείμενη μεταγωγή του στον εισαγγελέα και στον ανακριτή, θα αιτηθούν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας του 27χρονου, τόσο για την προστασία της κοινωνίας, όσο για τη συλλογή περισσότερων στοιχείων.