Έναν πραγματικό εφιάλτη βίωσαν ο ιδιοκτήτης ενός ζαχαροπλαστείου και μία υπάλληλος, σε κατάστημα στο Πέραμα. Δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλλαν στο κατάστημα και αφού έδεσαν χειροπόδαρα τους δύο εργαζόμενους, εισέβαλλαν και στο σπίτι του ιδιοκτήτη, αρπάζοντας μετρητά και χρυσές λίρες!

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (16/10) σε κατάστημα στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου στο Πέραμα. Οι δύο άνδρες μπήκαν στο ζαχαροπλαστείο γύρω στις 20:45 το βράδυ. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως σύμφωνα με μαρτυρίες ο ένας από τους δύο είχε καλυμμένα χαρακτηριστικά, ενώ ο δεύτερος όχι. Παρ’ όλα αυτά τα δύο θύματα δεν φαίνεται ν’ αναγνωρίζουν την ταυτότητα του… ακάλυπτου δράστη.

Οι δύο δράστες άσκησαν βία στα δύο θύματα. Με τη χρήση καλωδίου έδεσαν πρώτα την 45χρονη υπάλληλο και έπειτα τον 88χρονο ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου. Σημαντικό είναι το στοιχείο πως οι δύο δράστες αφού ακινητοποίησαν τα θύματα κινήθηκαν προς μία εσωτερική σκάλα η οποία οδηγούσε στο διαμέρισμα του ιδιοκτήτη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lawandorder.gr. Πρόκειται για μία διπλοκατοικία και συνεπώς κατάφεραν να περάσουν εύκολα στα ενδότερα της περιουσίας του 88χρονου.

Έτσι λοιπόν, κινήθηκαν προς τον πάνω όροφο και σύμφωνα με πληροφορίες άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό όπως επίσης και χρυσές λίρες. Οι αστυνομικές Αρχές έφτασαν λίγο αργότερα και ερευνούν όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους και παράλληλα αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό που να καταγράφει τις κινήσεις των δραστών. Διαπιστώνουν δε πως έχει ενδιαφέρον το γεγονός πως οι δράστες γνώριζαν πως το κατάστημα συνδέεται με εσωτερική σκάλα με το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.

Πέραμα: Τρόμος σε ζαχαροπλαστείο, τους έδεσαν χειροπόδαρα, άρπαξαν λίρες!

Photo credits: Evrokinissi (Αρχείου)