Ένταση επικράτησε κατά την προσαγωγή των 6 από τους 8 συλληφθέντες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, για την αιματηρή οπαδική συμπλοκή που έγινε προχθές το απόγευμα στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων.

Συγκεντρωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα τους επιτέθηκαν πετώντας τους μπουκάλια με νερό και καφέδες, ενώ δεν έλειψαν και οι χειροδικίες σε βάρος τους καθώς η αστυνομική παρουσία δεν ήταν ισχυρή. Οι οπαδοί φώναζαν συνθήματα, όπως, «δολοφόνοι δεν θα ξεχαστεί».

Δύο άτομα νοσηλεύονται φρουρούμενα. Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας ενός 30χρονου ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε 8 συλλήψεις μετά την άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής. Τα άτομα που συνεπλάκησαν μεταξύ τους είναι ηλικίας 19 έως 30 ετών, ενώ οι τέσσερις εξ αυτών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί πως στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνονται τρία αμάξια με οπαδούς του Ολυμπιακού να ακινητοποιούν ένα αυτοκίνητο με οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα και να ακολουθεί άγρια συμπλοκή με μάχες σώμα με σώμα και χρήση καπνογόνων.

Στη συνέχεια, οι δράστες της επίθεσης εξαφανίστηκαν με την Αστυνομία να βρίσκει στο σημείο μεταλλικό σωλήνα μήκους 14 εκατοστών, πλαστικό πώμα πυρσού, κουκούλα «full-face», ενώ κατασχέθηκαν 3 αυτοκίνητα.