Η τοπική κοινωνία της Αίγινας έχει κλονιστεί μετά την εύρεση της σωρού 73χρονης γυναίκας μέσα σε λίμνη αίματος και με σακούλα στο κεφάλι. Μετά τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται ότι το πτώμα ανήκει στην ηθοποιό Μαρία Μπονίκου.

Ακόμη, η δολοφονημένη βρέθηκε από συγγενικό της πρόσωπο πεσμένη μπρούμυτα ενώ έφερε και τραύματα στο σώμα από μαχαίρι, στο σπίτι της στην περιοχή Πολλές Ελιές.

Οι έρευνες της αστυνομίας έχουν στραφεί στον 46χρονο γιο της, ως βασικό ύποπτο. Δεν ανταποκρίθηκε στις ερωτήσεις των αστυνομικών και βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην Ασφάλεια Πειραιά.

Η Μαρία Μπονίκου έπαιξε ως ηθοποιός σε πολλές γνωστές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Μεταξύ τους οι: «Όλοι θα ζήσουμε» (1974), «Αγάπη μου Ουά-Ουά» (1974), «Η Προεδρίνα» (1972), «Στην Πόλη αγαπηθήκαμε» (1972), «Το κοροϊδάκι της πριγκηπέσσας» (1972). Ταυτόχρονα, συμμετείχε και σε πολλές μεταγλωτίσσεις με πιο γνωστή την παιδική σειρά «Σπορτ Μπίλι».

Τέλος, ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Μάνο Βενιέρη, o οποίος έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2020.

Μαρία Μπονίκου

Την θρίψη του στο άκουσμα της είδησης εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Συγκλονισμενος έμαθα μόλις για την δολοφονία της φίλης μου ηθοποιου Μαρίας Μπονικου….Ένα γλυκό κορίτσι που ξεκίνησε στην δύση του Ελληνικού κινηματογράφου.. Μια υπέροχη φωνή στην ελληνική μεταγλώττιση όπου μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Μάνο Βενιερη συνεργαστηκαμε 30 χρόνια..Μια λάτρις της Αρχαίας Ελλάδας.Μαρία μου γλυκεια γιατί να φύγεις έτσι!!!»

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

«Σοβαρότατη κρίση» προμηνύει η Τουρκία για τις σχέσεις της με την Ελλάδα: «Δείξαμε πολλή υπομονή»

«Έβλεπε πορνό και μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ»: Καταγγελίες για προπονητή kick boxing στην Κρήτη από 8 ανήλικους

Τουρκία: Ο λόγος που άλλαξε το διεθνές της όνομα της η γειτονική χώρα – Πώς θα την αποκαλούν από εδώ και πέρα;