Διεξήχθη ο 70ος διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Κόσμος, στο Πουέρτο Ρίκο, με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία. «Μια προσευχή για ειρήνη» ήταν το μήνυμα που εμφανίστηκε στην οθόνη, πίσω από τις φιναλίστ. Ο επίσημος λογαριασμός της Μις Κόσμος στο Twitter ανέφερε πως ήταν μέρος των προσπαθειών του διαγωνισμού να «σταθεί στο πλευρό της Ουκρανίας». Ανέφεραν, επίσης, πως περισσότερα 7.000 κεριά είχαν προετοιμαστεί για την εκδήλωση, η οποία μεταδόθηκε σε πάνω από 100 χώρες.

Σε ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε πριν από τον διαγωνισμό, η διευθύνουσα σύμβουλος της Miss World Ltd., Julia Morley, είπε: « Πρέπει να κάνουμε κάτι, ακόμα κι αν το να ανάψουμε ένα κερί δεν είναι αρκετό, αν το κάνουμε όλοι μαζί, μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο», ενώ προσκάλσε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να «ρίξουν το φως τους για την Ουκρανία» και να δημοσιεύσουν εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss World (@missworld)

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι διοργανωτές της Μις Κόσμος δημοσίευσαν ένα μήνυμα βίντεο από τη Μις Ουκρανία του 2016,  Oleksandra Kucherenko. Σε ένα εικονικό φόντο από πλάνα από τη σύγκρουση, απηύθυνε έκκληση στις χώρες σε όλο τον κόσμο «να μας υποστηρίξουν, να κλείσουν τον ουρανό πάνω από την Ουκρανία και να σώσουν τον κόσμο (από μια) πυρηνική καταστροφή», προσθέτοντας: «Η ειρήνη μας είναι η ειρήνη σας».

Η σημερινή Μις Ουκρανία, Oleksandra Yaremchuk, η οποία δεν προκρίθηκε στον τελικό, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Κίεβο, ανακοίνωσε η οργάνωση.

Σημειώνεται πως αρχικά η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για τον Δεκέμβριο, αλλά αναβλήθηκε αφού οι 23 από τις 97 διαγωνιζόμενες είχαν βγει θετικές στον κορωνοϊό. Μις Κόσμος αναδείχθηκε η Karolina Bielawska από την Πολωνία, η οποία τελειώνει το μεταπτυχιακό της στο Management και θέλει να ολοκληρώσει τις σπουδές της κάνοντας ένα διδακτορικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss World (@missworld)

Ποια είναι η Karolina Bielawska

Η Karolina εργάζεται ως μοντέλο, ενώ σπουδάζει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και θα ήθελε να συνεχίσει τις σπουδές της με διδακτορικό. Είναι επίσης πολύ αφοσιωμένη με την εθελοντική εργασία με την οποία ασχολείται. Μετά τη στέψη της από την προκάτοχό της Toni-Ann Singh, η συγκινημένη  Καρολίνα δήλωσε: «Όταν άκουσα το όνομά μου σοκαρίστηκα, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι τιμή μου που φοράω το στέμμα της Μις Κόσμος και ανυπομονώ να ξεκινήσω τα καθήκοντά μου. Θα θυμάμαι αυτό το καταπληκτικό κεφάλαιο στο Πουέρτο Ρίκο για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Διαβάστε περισσότερα στο intronews.gr

Marina Ovsyannikova: Αρνείται το άσυλο στη Γαλλία η Ρωσίδα δημοσιογράφος που συνελήφθη – «Είμαι πατριώτισσα»

Joe Biden: Είναι αυτή η φράση του το επόμενο κρίσιμο ερώτημα για τον Putin;