Στην ανακρίτρια βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο γνωστός τράπερ και οι δύο συνεργάτες του που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης φοιτήτριας από τη Θεσσαλονίκη. Η ανακρίτρια αποφάσισε τον κατ’ οίκον περιορισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr, υπήρξε διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα Ρεθύμνου. Η πρώτη πρότεινε να αφεθούν ελεύθεροι υπό όρους, ενώ ο δεύτερος τάχθηκε υπέρ της προφυλάκισης.

Η ποινική μεταχείριση των δύο κατηγορουμένων θα κριθεί από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο Ρεθύμνου. Κανονικά προβλέπεται να συνεδριάσει εντός πέντε ημερών, ωστόσο θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κάποια ζητήματα, όπως το πού θα βρίσκονται μέχρι τότε οι δύο κατηγορούμενοι.

Αναφορικά με τον 23χρονο συγκατηγορούμενό τους (πρόκειται για το άτομο με το οποίο φέρεται να μετέβη η φοιτήτρια στο επίμαχο ξενοδοχείο), αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, θα πρέπει να δίνει το παρών μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, αλλά και να καταβάλλει χρηματική εγγύηση ύψους 3.000 ευρώ.