Οι Αρχές, όπως έγινε γνωσρό την Τρίτη (04/04), άσκησαν ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό 19χρονης στην Κρήτη κατά ενός 24χρονου γνωστού τράπερ, ενός 23χρονου ημεδαπού καθώς και ενός 30χρονου ομογενούς από την Αλβανία.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος ομογενής από την Αλβανία συνελήφθη στο λιμάνι του Ηρακλείου, το βράδυ της Δευτέρας (03/04), λίγο πριν μπει στο πλοίο. Κατόπιν, το μεσημέρι της Τρίτης (04/04), οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελίας Ρεθύμνου και ασκήθηκε σε βάρος του βαρύτατη κακουργηματική δίωξη και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (07/04).

Μάλιστα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος συλληφθείς αρνείται τα όσα καταγγέλλει η 19χρονη, το ίδιο και οι άλλοι δύο που φέρονται να παραμένουν στην Κρήτη και πιθανότατα θα παραδοθούν στις Αρχές.

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση της 19χρονης

Η 19χρονη που κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στην Κρήτη από τον γνωστό τράπερ, ο οποίος είναι ο Rack, και δύο άλλους άνδρες, εξετάστηκε από ιατροδικαστή.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το tlife.gr, η ιατροδικαστική εξέταση αναφέρει το εξής: «Κατά την εξωτερική επισκόπηση του σώματος διακρίνονται εφελκιδοποιημένη εκδορά στο αριστερό γόνατο, ηλικίας άνω του τριημέρου, εκχύμωση μικρών διαστάσεων στον δεξιό μαστό με εικόνα δηλωτικής πρόκλησής της από ρούφηγμα του δέρματος (πιπιλιά) με χροιά τέτοια, που προσδιορίζει τον χρόνο πρόκλησής προ περίπου διημέρου.

Δεν διακρίνονται άλλου είδους πρόσφατες κακώσεις στην υπόλοιπη επιφάνεια του σώματος και, ειδικότερα, δεν διακρίνονται κακώσεις στις έσω επιφάνειες των βραχιόνων (ίχνη καθήλωσης), δεν διακρίνονται κακώσεις στις έσω επιφάνειες του άνω τριτημορίου των μηρών (βίαιη απαγωγή των κάτω άκρων).

Τα μεγάλα και μικρά χείλη του αιδοίου, καθώς και η περιοχή πέριξ αυτού, δεν εμφανίζουν κακώσεις. Ο πρωκτικός δακτύλιος δεν εμφανίζει κακώσεις, ενώ ο τόνος του σφιγκτήρα αυτού ελέγχεται φυσιολογικός. 

Συμπέρασμα: Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, ευρήματα τέτοια που να συνηγορούν για βιασμό δεν διακρίνονται, πλην όμως αυτός δεν μπορεί να αποκλειστεί με βεβαιότητα από την παρούσα εξέταση και μόνο».