Στην καρδιολογική κλινική του Θριασίου εισήχθη προληπτικά ο πατέρας του 29χρονου Μιχάλη που έχασε τη ζωή του έπειτα από την οργανωμένη επίθεση οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες λόγω της έντονης συγκινησιακής φόρτισης ένιωσε αδιαθεσία, είχε λιποθυμικό επεισόδιο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Εξιτήριο έλαβε από το νοσοκομείο «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο» ΕΕΣ, η μητέρα του άτυχου 29χρονου που έχασε τη ζωή του έπειτα από την οργανωμένη επίθεση οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Υπεβλήθη σε πλήρη καρδιολογικό έλεγχο που ολοκλήρωσε χωρίς ευρήματα, αναφέρει ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Επίσης, εξιτήριο έλαβε και ο αλλοδαπός υπήκοος (Κροάτης), (37 ετών), που νοσηλευόταν στην Α’ Χειρουργική Κλινική, μετά την ολοκλήρωση του απεικονιστικού και εργαστηριακού ελέγχου.

Στο νοσοκομείο συνεχίζουν να νοσηλεύονται τρεις Έλληνες.

Ειδικότερα:

Ημεδαπός υπήκοος (48 ετών) νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

Ημεδαπός υπήκοος (47 ετών) νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

Ημεδαπός υπήκοος (26 ετών) νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων. Συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.