Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν οι τρεις ανήλικοι που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό μιας 22χρονης το περασμένο Σάββατο στον Τύρναβο. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το onlarissa, οι όροι που επιβλήθηκαν στους ανήλικους είναι καταρχάς να μην πλησιάσουν την 22χρονη αλλά και να ανατεθεί η επιμέλειά τους σε επιθεωρητή ανηλίκων.

Σημειώνεται ότι έχουν συλληφθεί και οι γονείς των ανηλίκων, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Όσον αφορά έναν 14χρονο που κατηγορείται για συνέργεια και συγκεκριμένα για τη βιντεοσκόπηση της πράξης, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν όρο.

Σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος, η 22χρονη πάσχει από νοητική υστέρηση. Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τη χρήση βίας στη σεξουαλική επαφή ενώ νωρίτερα η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε «εμφανείς σωματικές κακώσεις».

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή κατήγγειλε στην αστυνομία ότι πέντε άτομα τη βίασαν στον Τύρναβο το Σάββατο το μεσημέρι, στον χώρο που βρισκόταν σε εξέλιξη το παζάρι. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι συλληφθέντες απομόνωσαν την κοπέλα και τη βίασαν, κατά το κλείσιμο του παζαριού.