Νέες αποκαλύψεις για τις ημέρες του Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Πέμπτη (20/04).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πέρα από την επίσημη καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση, εξετάζονται άλλες τρεις περιπτώσεις εργασιακού εκφοβισμού και κακοποιητικής συμπεριφοράς, οι οποίες ενδέχεται να φτάσουν στις Αρχές.

Πιο αναλυτικά, κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη είχε καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση από τον Αλέξη Γεωργούλη – εκτός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου – σε κάποιον άλλο χώρο, και άσκηση σωματικής βίας από τον ίδιο. Φέρεται να εργαζόταν στο γραφείο του ευρωβουλευτή ως ασκούμενη, ενώ με την επιστροφή της στην Ελλάδα εργάζεται σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία, όπως μετέδωσε το MEGA.

Την ίδια περίοδο, από τη Θεσσαλονίκη έφυγε και ο υπεύθυνος του γραφείου του Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες. Πήρε άδεια για burnout, κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο στις Βρυξέλλες, για ενάμιση χρόνο και αποχώρησε. Ήταν το πρόσωπο που είχε φέρει την ασκούμενη στις Βρυξέλλες. Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να κατήγγειλε επιθετική συμπεριφορά απέναντί του και εργασιακό bullying από την πλευρά του ευρωβουλευτή.

Υπάρχει και ακόμα μία περίπτωση, κατά πληροφορίες, γυναίκας που φέρεται να υπέστη σεξουαλική παρενόχληση από τον Αλέξη Γεωργούλη και η οποία δεν είχε κάνει αναφορά τότε στις αστυνομικές Αρχές ωστόσο τώρα, μετά και την αποκάλυψη της καταγγελίας της Ελένης Χρονοπούλου, το σκέφτεται ξανά.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Γεωργούλης φέρεται να έχει ζητήσει ακρόαση από τις βελγικές Αρχές και πριν αρθεί η ασυλία του.