Μια άλλη διάσταση στη διαμάχη των υποστηρικτών που έχει ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ με αυτούς που πρόσκεινται στην Έφη Αχτσιόγλου, δίνει η Θεοδώρα Τζάκρη.

Η βουλεύτρια του κόμματος, που έχει ταχθεί και μάλιστα με θέρμη υπέρ του Κασσελάκη, αρχικά τον δικαιολόγησε για το λάθος με τα Κατεχόμενα λέγοντας ότι επρόκειτο για σαρδάμ και στη συνέχεια τόνισε ότι είναι μάταιο κάποιοι να υποστηρίζουν ότι δεν έχει πολιτικό λόγο.

«Ήταν ένα σαρδάμ εν τη ρύμη του λόγου. Ο όρος “κρατίδιο” ήταν σαρδάμ. Πόσο σοβαρά μπορείς να μιλήσεις για θέματα εξωτερικής πολιτικής με δηλώσεις στο Facebook; Αν κάποιος διαφωνεί με τον όρο πατριωτική αριστερά που βάζει ο κ. Κασσελάκης να μας το πει», ανέφερε αρχικά η κυρία Τζάκρη και συνέχισε:

«Το να λέει κάποιος ότι δεν έχει πολιτικό λόγο αυτός που έχει υπερτερήσει στις εκλογές είναι ουσιαστικά σαν να παραδέχεται ότι έχασε από άμπαλο. Ένας άνθρωπος με τέτοιο ακαδημαϊκό background, ένας άνθρωπος που πήρε ρίσκο να διεκδικήσει μια τέτοια θέση, είναι επιπόλαιο να λες ότι δεν έχει πολιτικό λόγο».