Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταφεύγει ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος θεωρεί ότι στοχοποιείται από συγκεκριμένο τρολ του διαδικτύου που λειτουργεί με το ψευδώνυμο «Πεν Νταλαούρα» και είναι φίλα προσκείμενο στον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Όπως επισημαίνεται από το περιβάλλον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σκουρλέτης έχει επισημάνει στο δημόσιο διάλογο την οριζόντια δράση των τρολς στην εγχώρια πολιτική ζωή, είτε αυτά αναπαράγουν τη γραμμή της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ, είτε απηχούν μια ακροδεξιά ρητορική.

Ήδη, η σχεδόν εμμονική αναφορά του ονόματος του κ. Σκουρλέτη από συγκεκριμένους λογαριασμούς, που υπερβαίνει τα όρια της δημόσιας πολιτικής κριτικής οδηγούν τον πρώην υπουργό, στην απόφαση για προσφυγή του την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να ταυτοποιηθεί η προέλευση των επιθέσεων εναντίον του».

Ο κ. Σκουρλέτης έχει ανοίξει μέτωπο με το συγκεκριμένο τρολ που πήρε διαστάσεις και έφτασε τις δύο πλευρές στα άκρα μετά από ανάρτηση στο twitter με μήνυμα «και τώρα οι δυο μας τρελό αγόρι» και τη φωτογραφία του βουλευτή.

Νωρίτερα, η «Πεν Νταλαούρα» έκανε λόγο για απόπειρα φίμωσής της τονίζοντας πως «είμαστε όλοι μία γροθιά», ενώ εξαπέλυε επίθεση στον Πάνο Σκουρλέτη γράφοντας χαρακτηριστικά «αναγνωρίζουμε στο πρόσωπο του Σκουρλέτη και των υπολοίπων, τον ηθικό αυτουργό αυτής της χυδαίας επίθεσης κ τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο κι ο Πρόεδρος μας, ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει και οφείλουν να πάρουν τώρα, άμεσα θέση κ να θέσουν εκτός κόμματος τους υπονομευτές του. Όλους».

Σκουρλέτης