Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Βραζιλίας (CBF) θέλει τον Ζινεντίν Ζιντάν για να αντικαταστήσει τον Τίτε στη θέση του επικεφαλής της εθνικής ομάδας. Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «Calciomercato», η πρόσφατη αποτυχία της «Σελεσάο» να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα του Κατάρ οδηγούν τους ιθύνοντες της ομοσπονδίας να αναζητήσουν μία νέα λύση με το βλέμμα στη διοργάνωση που θα λάβει χώρα σε Ηνωμένες Πολιτείες, Μεξικό και Καναδά από τις 8 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 2026.

Ο Ζιντάν ήθελε να αναλάβει την εθνική Γαλλίας, ωστόσο, ο νυν εκλέκτορας των «μπλε», Ντιντιέ Ντεσάμπ, ανανέωσε μέχρι το 2026 για να οδηγήσει την ομάδα και στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, οπότε ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται κάποιο νέο προορισμό.

Μία ακόμα επιλογή θα μπορούσε να είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Για να γίνει ο «γάμος» όμως πρέπει να απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία των Παριζιάνων ο Κριστόφ Γκαλτιέ. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε επικοινωνία μεταξύ «Ζιζού» και «Σελεσάο», ενώ οι Βραζιλιάνοι έχουν πάντα στη λίστα τους και τον Κάρλο Αντσελότι.