Πάνω από 7 χιλιάδες φίλοι των «ερυθρόλευκων» αναμένονται στη «Ζαλγκίριο Αρένα» για δώσουν… ώθηση στον Ολυμπιακό στον μεγάλο τελικό της Euroleague κόντρα στη Ρεάλ.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται αύριο στον μεγάλο τελικό της Euroleague κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στις 20:00, και το Κάουνας είναι ήδη κατακόκκινο αφού οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» πήγαν μαζικά να στηρίξουν τις προσπάθειες των Πειραιωτών.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, στη «Ζαλγκίριο Αρένα» το βράδυ της Κυριακής αναμένονται πάνω από 7 χιλιάδες φίλοι των «ερυθρόλευκων» να δώσουν το παρών αφού άλλοι 500 περίπου οπαδοί του Ολυμπιακού θα προστεθούν για να ενισχύσουν την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αυτή τη στιγμή μάλιστα έχουν ήδη κλειστεί άλλες δύο πτήσεις τσάρτερ, με τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού αλλά και των ταξιδιωτικών πρακτορείων να κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να υπάρξουν κι άλλες.

Κάτι τέτοιο όμως, τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι δύσκολο αφού υπάρχουν και πολλές πτήσεις τσάρτερ που έχουν κλείσει για τους ετεροδημότες λόγω εκλογών. Οι προσπάθειες πάντως συνεχίζονται για να βρεθούν και άλλες διαθέσιμες πτήσεις τσάρτερ για Λιθουανία.

Η Θύρα 7 πάντως με μήνυμα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έθεσε και σημείο συνάντησης το… City Fountain, στις 16:00 αύριο το μεσημέρι για τους φίλους του Ολυμπιακού που θα είναι στο Κάουνας για χάρη του!