Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 την Γκενκ στο Europa League βάζοντας τέλος σε ένα μαύρο ευρωπαϊκό σερί, αλλά η χαρά των Πειραιωτών μετριάστηκε λόγω του Ίνμπομ Χουάνγκ που απαιτεί να φύγει, εδώ και τώρα, από το λιμάνι.

Ο Κορεάτης ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο για ακόμα 2 χρόνια με τους «ερυθρόλευκους» αλλά για κάποιο περίεργο λόγο ισχυρίζεται πως είχε μονοετές, και πως μπορεί να αποχωρήσει από τώρα. Σηκώθηκε μάλιστα παραμονές του αγώνα με τη βελγική ομάδα και έφυγε από τη χώρα μας, επιστρέφοντας στην πατρίδα του.

Γιατί κάνει «ανταρσία» ο Χουάνγκ

Το πιθανότερο είναι ότι ο διεθνής κεντρικός χαφ έχει κάποια πρόταση στα χέρια του και προκαλώντας ανταρσία ευελπιστεί πως θα οδηγήσει τα πράγματα προς την κατεύθυνση που θέλει. Σε μια κίνηση που ουδόλως συνάδει με τον επαγγελματισμό που είχε δείξει όσο καιρό ήταν στα μέρη μας,

Ο Ολυμπιακός βέβαια δεν έχει καμία διάθεση να παίξει αυτό το παιχνίδι ή να αφήσει τον εαυτό του να συρθεί σε καταστάσεις που δεν θα ελέγχει. Στη ερυθρόλευκη ΠΑΕ είναι πολύ ενοχλημένοι με τη στάση του Χουάνγκ και το θέμα αναμένεται να απασχολήσει τους δικηγόρους του συλλόγου.  

Πολύ κοντά στον Εζέ ο Ολυμπιακός

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στον 22χρονο Αργεντίνο αμυντικό χαφ, Σαντιάγκο Εζέ. Η Ουρακάν, στην οποία ανήκει ο παίκτης, είναι πολύ κοντά στο να πει το οριστικό «ναι» αντί 4 εκατ. ευρώ και κρατώντας 10% ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Εζέ είναι διεθνής με την U23 της Αργεντινής, αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ουρακάν, αγωνιζόμενος στην πρώτη ομάδα από το 2020, μετρώντας συνολικά 121 εμφανίσεις με 9 γκολ και 8 ασίστ.

Photo Credits: Eurokinissi