Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Αμερικανού Ολυμπιονίκη του στίβου Κάλβιν Ντέιβις άφησε την τελευταία της πνοή και η Τόρι Μπόουι, η γυναίκα που ονειρευόταν να γίνει η πιο γρήγορη στον κόσμο.

Η Αμερικανίδα σπρίντερ, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών, το σπίτι της στη Φλόριντα την Τρίτη όπου ζούσε μόνη της και κανείς δεν έχει ακόμη ανακοινώσει αιτία θανάτου.

Χρήστες των social media αναφέρουν ότι έπασχε από κατάθλιψη και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει μια μοναχική ζωή.

Η ιστορία για τα προβλήματα ψυχικής υγείας ξεκίνησε από ανάρτηση της αδελφής της. «Οι άνθρωποι που προσποιούνται ότι είναι χαρούμενοι έχουν μερικές από τις πιο θλιμμένες ψυχές και οι άνθρωποι που δεν προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι είναι ευτυχισμένοι έχουν τις πιο γνήσιες ψυχές, επειδή είναι ικανοποιημένοι με το να είναι μόνο αυτοί για αυτούς και για κανέναν άλλον» έγραψε στο Facebook.

Οι συναθλήτριες και συναθλητές της μιλούν για ένα σπουδαίο κορίτσι αλλά με “κλειστό” χαρακτήρα. Η Τόρι γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου 1990 στις ΗΠΑ και ήταν από μικρή μεγάλο ταλέντο στα σπορ.

Η Τόρι έτρεχε συνεχώς. Της άρεσε να τρέχει και όταν έγινε χρυσή Ολυμπιονίκης και από τις πιο γρήγορες γυναίκες στον κόσμο είχε δηλώσει: «Ναι, είμαι ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο. Θεέ μου, περίμενα να το πω χρόνια τώρα! Θέλω απλώς να παραμείνω ταπεινός. Το να παραμένω ταπεινός είναι το πιο σημαντικό για μένα».

Ήθελε πάντα να είναι ταπεινή και παραδέχονταν τις αντιπάλους της. Η μεγάλη της αντίπαλος η Σέλι-Αν Φρέιζερ-Πράις έγραψε για εκείνη:

«Η καρδιά μου ραγίζει για την οικογένεια της Τόρι. Ήταν μεγάλη αντίπαλος και πηγή φωτός. Η ενέργεια και το χαμόγελό σας θα είναι πάντα μαζί μου. Αναπαύσου εν ειρήνη Τόρι».

Λάτρευε τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ αν και δεν τον πρόλαβε εν ζωή και μιλούσε συνεχώς με φράσεις του.