Είναι γνωστό ότι αφότου ο Harry και η Meghan παραιτήθηκαν των βασιλικών τους αξιωμάτων, δεν έχουν καλές σχέσεις με το Παλάτι και ειδικά με την Βασίλισσα Ελισάβετ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία 2 χρόνια, η 95χρονη Ελισάβετ που τηρεί πιστά τα πρωτόκολλα, πληγώθηκε πολύ από την επιλογή αυτή του εγγονού της.

Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει γίνει καμία συνάντηση μεταξύ τους. Έως τώρα, οπότε και το ζευγάρι αποφάσισε να δει την Βασίλισσα, ίσως για τελευταία φορά. Η κατάσταση της υγείας της είναι όλο και χειρότερη αφού νόσησε με Covid-19 τον Φεβρουάριο. Δηλώνει εξαντλημένη και υποτονική ενώ στην τελευταία της εμφάνιση χρησιμοποιούσε μαγκούρα.

Ίσως η σκέψη ότι δεν θα ξανά δουν την Βασίλισσα είναι που έκανε τον Harry και την Meghan να πουν το «ναι» σε μία συνάντηση μαζί της, καθώς είχαν αποφύγει να δουν την οικογένειά του στις περισσότερες περιστάσεις. Δεν παρευρέθηκαν ούτε στην κηδεία του Πρίγκηπα Φίλιππου, παππού του Harry, στις 29 Μαρτίου. 

Η σύντομη συνάντηση έγινε στο κάστρο του Ουίνσορ, όπου μένει μόνιμα τους τελευταίους μήνες η Ελισάβετ. Το Skynews μετέδωσε ότι ίσως υπήρξε και συνάντηση με τον πρίγκιπα Κάρολο, μια πληροφορία που ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Την συνάντηση επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Harry Styles: Στην κορυφή τεσσάρων charts με το νέο του τραγούδι «As It Was»

Ελληνικός αέρας θα «φυσήξει» στο 75ο Φεστιβάλ Καννών

GNTM 5: Ποια είναι τα ονόματα που «μάχονται» για τις καρέκλες των νέων κριτών;