Μια έντονη συζήτηση έχει πυροδοτηθεί στα social media καθώς οι λάτρεις του φαγητού επιδεικνύουν τη νέα τους εμμονή να καλύπτουν την πίτσα πεπερόνι τους με μέλι.

Ο συνδιασμός πίτσα και μέλι

Το TikTok έχει το μερίδιο του στη τροφιμομανία- αλλά η τάση των ανθρώπων που περιχύνουν την πίτα τους με το γλυκό καρύκευμα έχει σοκάρει. Ένας από αυτούς τους γνώστες του μελιού είναι η δημιουργός περιεχομένου με έδρα τις ΗΠΑ, Natalie Ludwig, η οποία έχει γίνει viral για την κριτική των τροφίμων στην κάμερα, πήγε στην πλατφόρμα για να μοιραστεί τις σκέψεις της για τον συνδυασμό. Άλλοι χρήστες ακολούθησαν τα βήματά της και δοκίμασαν τη μίξη.

Αλλά προκάλεσαν πολλές συζητήσεις, με τους ανθρώπους στο διαδίκτυο να επικρίνουν όσους έτρωγαν μέλι στην πίτσα τους, ενώ ορισμένοι επαίνεσαν τους δημιουργούς περιεχομένου για την πρότασή τους.

Στη λεζάντα έγραψε: «Το μέλι στην πίτσα είναι τοπ». Στην αρχή του κλιπ είπε: «Σε παρακαλώ, πήγαινε να δοκιμάσεις μέλι στην πίτσα σου». Ενώ βούτηξε τη φέτα της πίτσας πεπερόνι σε μια κατσαρόλα με μέλι, η καλοφαγάς πρόσθεσε: «Το μέλι και η πίτσα είναι τόσο καλός συνδυασμός. Είναι γλυκό και αλμυρό. Είναι τόσο θεϊκό ».

Ένας άλλος χρήστης, που λέει το @rissespbcup, έκανε ντουέτο στο βίντεο της Natalie και έφαγε μια πίτσα με μέλι. Στο βίντεό της για τη δοκιμή γεύσης, ενθουσιάστηκε με τον συνδυασμό. Και πρόσθεσε: «Μέλι στην πίτσα! Παιδιά το έχετε δοκιμάσει αυτό πριν; μου έλειπε. Μεγάλη ώρα ».

Ωστόσο, οι άνθρωποι στο διαδίκτυο διχάστηκαν και δεν μπορούσαν να καταλήξουν σε συμφωνία για το αν το μέλι στην πίτσα ήταν απλώς μια άλλη μόδα ή ένας νόστιμος συνδυασμός. Πολλοί θεατές συμφώνησαν με τη Νάταλι και την επαίνεσαν για την πρόταση. Ένα άτομο είπε: «Πραγματικά». Ένας άλλος χρήστης σχολίασε: «Το αγαπημένο μου πράγμα». Κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Πρέπει να το δοκιμάσω».

Πηγή: DailyMail