Ο οίκος Balenciaga συνεχίζει τα εκπλήσσει με τις ανατρεπτικές επιδείξεις μόδας που επιλέγει για την παρουσίαση της νέας του κολεξιόν. Αυτήν την φορά έστειλε τα μοντέλα του στο κόκκινο χαλί μπροστά αφήνοντάς τα σε αναμονή καθώς μπήκαν στο Paris’s Theatre du Chatelet, πριν από μια άγνωστη προβολή.

Οι παρευρισκόμενοι, μεταξύ των οποίων Cardi B, Offset, Elliot Page, Isabelle Huppert και άλλα πολλά μοντέλα που σάρωναν τις πασαρέλες την δεκαετία των 90’s (Naomi Campbel, Paris’s Theatre du Chatelet), ήταν ντυμένοι με κομμάτια του οίκου Balenciaga, από την κορυφή έως τα νύχια.

Όλοι κάθισαν στις θέσεις τους και λίγο μετά κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται. Το τραγούδι τίτλων των The Simpsons άρχισε να παίζει και τα φώτα χαμήλωσαν.

Στην οθόνη άρχισε να παίζει ένα 10λεπτο special επεισόδιο της διαχρονικής σειράς, κατά το οποίο ο Homer αποκτά ένα από τα πράσινα φορέματα του Demna Gvasalia για τα γενέθλια της Marge, αφού είχε ζητήσει ένα φθηνότερο αρχικά για να την ικανοποιήσει.

O σχεδιαστής που πήρε ένα ιδιωτικό τζετ στο Σπρίνγκφιλντ για να μάθει στου κατοίκους τι σημαίνει στυλ, προμηθεύοντάς τους με ρούχα Balenciaga.

Ποιοι εμφανίστηκαν στο βίντεο της Balenciaga

Στην συνέχεια βλέπουμε τον Chief Wiggum, την Patty and Selma και τον Smithers – μέσα σε ένα total κόκκινο look – να περπατούν στην πασαρέλα του Παρισιού, με το κοινό να ζητοκραυγάζει.

Η συλλογή αποτελείται από κλασικά κομμάτια Balenciaga, συμπεριλαμβανομένων των puffers XXL, του καλοραμμένου κοστουμιού, των τεράστιων φορεμάτων και των παλτών, των dad-inspired τζιν δεκαετίας του ’90 και των φορεμάτων με Clip-Art print.