Το fashion «είδωλο» Julia Fox έκανε ξανά το θαύμα της. Αυτήν την φορά, η 32χρονη ηθοποιός λανσάρει ένα νέο trend για την νέα κολεξιόν του σχεδιαστή Alexander Wang.

Φοράει τα αντρικά εσώρουχα της σειράς και ποζάρει πάνω σε ένα ταξί. Το look, φυσικά, συμπληρώνει με τις αγαπημένες της Alexander Wang denim μπότες με τις οποίες τον τελευταίο καιρό συνοδεύει την κάθε τις εμφάνιση.

Julia Fox Julia Fox

Το bralette που φοράει η πρωταγωνίστρια του Uncut Gems και πρώην σύντροφος του Kanye West, είναι επίσης Alexander Wang, από την γυναικεία συλλογή εσωρούχων του σχεδιαστή.

Στο πρόσωπο, εκτός από το γνωστό της «fox eye» όπου κάνει ένα smokey eye μακιγιάζ σε ολόκληρο το κινητό βλέφαρο, έχει «σβήσει» και τα φρύδια της, τα οποία έχει κάνει ντεκαπάζ.

Το ταξί, ήταν και αυτό «ντυμένο» με ένα τεράστιο… λευκό βρακί.

Πολλοί fans της Julia Fox δυσαρεστήθηκαν με την επιλογή της να κάνει το μοντέλο για την νέα κολεξιόν του Alexander Wang. 0 39χρονος σχεδιαστής κατηγορήθηκε το 2020 από διάφορα μοντέλα ότι τα νάρκωσε και τα εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά. Πολλοί, μάλιστα, χαρακτήρισαν υποκριτική την στάση της ειδικά όταν μερικές εβδομάδες πίσω είχε υπερασπιστεί την Amber Heard ως θύμα του Johnny Depp.

@alexanderwangny about 70% of the human body is made up of: a) blood b) water. c) bodywear. the answer is c) bodywear *ding ding ding* whenever, wherever. shop bodywear online and in-store now at alexanderwang. #awbodywear #wheneverwherever #alexanderwang ♬ original sound – alexanderwang

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr

Αυτό είναι το νέο ελληνικό brand καλλυντικών που αξίζει να γνωρίσεις

Bella και Gigi Hadid ξύρισαν τα μαλλιά τους για τις ανάγκες ενός show: Το extreme make over

Flossing: Το πιο άκυρο fashion trend για φέτος το καλοκαίρι