Η δικαστική διαμάχη της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά με τον Γιώργο Κιμούλη βρίσκεται ακόμα στο ξεκίνημά της. Ο Γιώργος Κιμούλης ζητάει μεγάλα χρηματικά ποσά από τους τρεις λόγω της ηθικής και επαγγελματικής βλάβης που υπέστη από τα όσα δήλωσαν στο παρελθόν για την συμπεριφορά του, την οποία ο ίδιος αρνήθηκε και αρνείται κατηγορηματικά.

Ο δικηγόρος του Κιμούλη, κ. Βασίλης Καπερνάρος, έκανε μια δήλωση στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα, όπου απάντησε για τη δήλωση της Ζέτας Δούκα πως δεν περιμένει κάποια συγγνώμη από την πλευρά του ηθοποιού.

«Εμείς εμμένουμε διότι πρώτοι προσφύγαμε στο δικαστήριο. Δεν προσφύγαμε σε τηλεοπτική εκπομπή, διότι δε θεωρούμε ότι βρίσκει κάποιος το δίκιο του στις τηλεοπτικές εκπομπές. Δικαίωμά του να το θεωρούνε. Δεν περιμένει συγγνώμη (η κ. Δούκα) γιατί η ίδια γνωρίζει ότι δεν υπάρχει λόγος. Αδιαφορώ για τα υπόλοιπα, θα τα πούμε στα δικαστήρια. Αυτά που λέει είναι η δική της αλήθεια. Φυσικά και δεν εννοεί την πραγματική αλήθεια για αυτό λέω ότι θα τα βρούμε στα δικαστήρια».

Μόλις προχθές, η Ζέτα Δούκα είχε μιλήσει στη Φαίη Σκορδά και περιέγραφε πώς είναι αυτή τη στιγμή οι συνθήκες εν όψει της δίκης για την οποία δεν έχει οριστεί ακόμη δικάσιμος.

«Η αγωγή έχει πάρει τον δρόμο της. Ήταν μία κοινή αγωγή σε μένα, τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, η οποία ολοκληρώθηκε και θα περιμένουμε την απόφαση που μπορεί να πάρει κι αρκετούς μήνες. Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα κάνει σωστά τη δουλειά της.

Έχουν γίνει δύο μηνύσεις σε μένα και μία στη Δώρα για ηθική αυτουργία και σε κάποιους μάρτυρές μου και γιατρούς μου που τους εμφανίζει ως ψευδομάρτυρες. Αυτές οι μηνύσεις είναι σε εξέλιξη και γι’ αυτό δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω. Εγώ δεν έχω ξαναπάει ποτέ σε δικαστήριο. Όλα αυτά ήταν τελείως καινούρια για μένα.

Έχω ψυχραιμία και με τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, καθώς και με τους μάρτυρές μου έχουμε μεγάλη ενότητα κι αλληλεγγύη. Έχουμε και τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας. Η συγγνώμη προϋποθέτει άλλα πράγματα, δεν περιμένω συγγνώμη».