Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υπόθεση Φιλιππίδη, ο Γιάννης Μπέζος ήταν από τους ανθρώπους που είχαν βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο λόγος; Ότι είχαν συνεργασία και φιλία με τον ηθοποιό, ενώ στο μυαλό πολλών συγκαταλέγονταν στην ίδια κατηγορία, δηλαδή του απρόσιτου, του αυταρχικού, του αλαζόνα. Στην περίπτωση του Μπέζου βέβαια, έχει αποδειχτεί πως το τελευταίο δεν ισχύει με τίποτα.

Ο Γιάννης Μπέζος ήταν επίσης από τους ανθρώπους που ζητήθηκε πολλάκις η άποψη τους για τις αποκαλύψεις στον χώρο της υποκριτικής και το Me Too. Και κάθε φορά ήταν ξεκάθαρος στο τι πιστεύει, χωρίς ποτέ να παίρνει τον ρόλο του δικαστή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα και το Πρωινό, ο ηθοποιός μίλησε για όλα αυτά τα ζητήματα που συζητιούνται περισσότερο στη δημόσια σφαίρα, αλλά απάντησε για πρώτη φορά και για την επαφή του με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του, δεδομένου ότι οι δυο τους είχαν πάρα πολλά κοινά στη ζωή τους.

«Με στενοχωρεί πολύ, πάρα πολύ, δεν το συζητώ. Έχουμε μιλήσει μετά την αποφυλάκισή του μια δυο φορές. Το ότι μπορεί να ήταν εκρηκτικός ο Πέτρος ήταν γνωστό και είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά, άλλο αυτό και άλλα αυτά που δικάζονται αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να σου απαντήσω γρήγορα αν θα επιστρέψει στο θέατρο ή όχι, αν αθωωθεί. Θα το δείξει ο χρόνος.

Το ερωτηματικό μου είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Νομίζω ότι θα πρέπει να το δούμε όλοι λίγο πιο ουσιαστικά και να αλλάξουμε λίγο τα μυαλά μας. Ο πυρήνας του προβλήματος επιμένω ότι είναι θέμα παιδείας».

Συνολικά για τις συμπεριφορές που υπερβαίνουν τα όρια, ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε στον παρουσιαστή ότι στο παρελθόν έχει υπάρξει ενδεχομένως άδικος με ανθρώπους, ποτέ όμως ηθελημένα.
Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Δέσποινα Βανδή: Η ενόχλησή της με τους «ρεπόρτερ» στο αεροδρόμιο και η φράση της Χρηστίδου που πρέπει να ακούσει και η ίδια

Νίκος Μουτσινάς: Η τηλεθέαση δείχνει το τέλος – Ποιος κάνει άραγε την παλιακή τηλεόραση;

Δηκτικός προς το GNTM ο Αιμιλιάνο Μάρκου: «Κανένας νικητής δεν έκανε καριέρα, δεν χρησιμοποιώ καμία φωτογραφία που μας έβγαλαν»