Τεταμένη ήταν η ατμόσφαιρα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», όταν ο Γιώργος Παπαδάκης δέχθηκε επίθεση on air από τον συνήγορο του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης. Ο συνήγορος επέμενε ότι η καταγγελία του βιασμού είναι της μόδας, για αυτό και γίνονται, ενώ υποστήριξε ότι «ανήλικοι ή ενήλικοι θα πρέπει να καταγγέλλουν σε εύλογο χρονικό διάστημα τον βιασμό τους γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία μετά».

«Έχει γίνει της μόδας μετά την κυρία Μπεκατώρου να έρχονται μετά από 10 χρόνια κάποιες κυρίες», είπε χαρακτηριστικά. Στην συνέχεια στράφηκε προς τον Γιώργο Παπαδάκη, λέγοντας ότι «εσάς σας έχει καταγγείλει μια πρώην συνεργάτις». Ο ισχυρισμός αυτός προκάλεσε την εξόργισε τον παρουσιαστή, ο οποίος ξέσπασε. «Ντροπή σου, ρε προβοκάτορα! Τι αλητεία είναι αυτή;». Ο Παπαδάκης προανήγγειλε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του και θα καλέσει για μάρτυρα εναντίον του δικηγόρου την κυρία που επικαλείται.

Ο συνήγορος επέμεινε στην αθωότητα του εντολέα του, λέγοντας ότι στη δικογραφία που έλαβε την Παρασκευή δε υπάρχει κανένα μήνυμα του κατηγορουμένου προς την ανήλικη και γι’ αυτό ανέλαβε την υπόθεση. Ακόμα ανέφερε ότι καταργείται το τεκμήριο της αθωότητας και δεν πρέπει να δικάσουμε τον ιερέα αν δεν τον ακούσουμε. Υποστηρίζει ότι η καταγγελία έγινε όταν ο ιερέας σταμάτησε να βοηθάει την οικογένεια της ανήλικης από το φιλόπτωχο ταμείο της Εκκλησίας και ότι υπάρχουν 9 μάρτυρες υπεράσπισης του παπά.

Τέλος, ανέφερε ότι τη μέρα που καταγγέλλεται ο βιασμός υπήρχε πανήγυρη στον ναό και ήταν αδύνατον να γίνει κάτι τέτοιο με τόσο κόσμο στην εκκλησία.

https://www.youtube.com/watch?v=5g2o16b-uRo