Τα μανίκια για καβγά σήκωσε την περασμένη Πέμπτη (6/4) ένας παπάς, καθώς αδυνατεί να χωνέψει πως η πρεσβυτέρα του σαλπάρει για άλλες πολιτείες. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιερέας σε χωριό της Άρτας άρχισε να υποψιάζεται πως η εν διαστάσει σύζυγός του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους έχει εξωσυζυγική σχέση.

Αποφάσισε, λοιπόν, να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να την παρακολουθήσει. Το μεσημέρι της Πέμπτης, οι υποψίες του επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο τρόπο, καθώς τη «συνέλαβε» επ’ αυτοφώρω με τον καινούριο της σύντροφο.

Η… μανούρα του παπά δεν ήθελε πολύ για να ξεφύγει εκτός ελέγχου, με τους δύο άντρες να πιάνονται κυριολεκτικά στα χέρια, σηκώνοντας στο πόδι μια ολόκληρη γειτονιά με τα ουρλιαχτά τους. Το πρωτοφανές επεισόδιο έληξε μετά την επέμβαση των Αρχών.

Οι αστυνομικοί επί πολλή ώρα προσπαθούσαν να χωρίσουν τους δύο άντρες και, όταν το κατάφεραν, τους μετέφεραν στην Αστυνομική Διεύθυνση. Ωστόσο τα πνεύματα, αντί να ηρεμήσουν, οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο, αφού ακολούθησε νέος γύρος με… μανούρα του παπά με τον αντίζηλό του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθούν και οι δύο στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Πάντως δεν σημειώθηκε σοβαρός τραυματισμός με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν πως το μόνο που σημειώθηκε ήταν κάποιες εκδορές, αμυχές και… ζαλάδες.

Η παπαδιά είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Παπάς και πρεσβυτέρα ζουν πλέον χώρια, ο μεν ιερωμένος στη Χρυσοπηγή Φλωριάδας, η δε παπαδιά στην Άρτα, μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άντρες κατέθεσαν στους αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας ότι και πριν από περίπου μία εβδομάδα είχαν τσακωθεί ξανά στη μέση του δρόμου.

Οι άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας προσπάθησαν να συνετίσουν τους δύο αντίζηλους, ειδικά τον ιερωμένο, ώστε να δοθεί ένα τέλος στο περιστατικό. Πλην όμως, ο παπάς εμφανιζόταν μέχρι την τελευταία στιγμή ανένδοτος.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση η Μητρόπολη Άρτας.