Πολύ κοντά στο απολύσουν την Amber Heard από τον ρόλο της Mera στο Aquaman 2 βρέθηκαν η Warner Bros. και η DC. Ωστόσο, ο λόγος δεν ήταν το δικαστικό θρίλερ το οποίο διαδραματίζεται με τον πρώην συζυγό της, Johnny Depp αλλά η κακή της σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της, Jason Momoa. 

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Matthew Belloni από το Puck, ο λόγος ήταν η «έλλειψη χημείας» μεταξύ των δύο. Ο δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι σύμφωνα με πηγή που έχει από το crew της ταινίας, η παραγωγή έφτασε πολύ κοντά στο να την αντικαταστήσει, κάτι που εν τέλει δεν έγινε.

Ωστόσο, σε περσινή του δήλωση, όταν είχε ερωτηθεί εάν είναι εντάξει με το να δουλεύει με την Heard παρά τις δικαστικές της διαμάχες, ο Momoa είχε αναφέρει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί της. Εάν υπάρχει όντως «κακή χημεία» μεταξύ των δύο, δεν μεταφράστηκε στην πρώτη ταινία.

Το sequel «Aquaman And The Lost Kingdom» ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του στις αρχές του 2022. Η 35χρονη Amber Heard υποδύεται την κόρη του βασιλιά Nηρέα, του γένους των Xebel. Η ίδια έχει μαγικές δυνάμεις και φάνηκε πολύ χρήσιμη στον Arthur Curry στο να διεκδικήσει τον θρόνο της Ατλαντίδας. Στο τέλος της πρώτης ταινίας, η Mera και ο Aquaman έγιναν ζευγάρι, γεγονός που φαίνεται πως θα ξετυλιχτεί περισσότερο στην δεύτερη ταινία.

Το τρέιλερ της πρώτης ταινίας Aquaman με τον Jason Momoa και την Amber Heard 

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Al Pacino: Η νέα του σύντροφος είναι μόλις 28 ετών – «Δεν έχουν σημασία οι ηλικίες μας»

Cardi B: Ακολουθεί το trend των περίεργων ονομάτων και βαφτίζει το παιδί της «Κύμα»

Harry και Meghan: Αναγκάστηκαν να επισκεφτούν την Βασίλισσα Ελισάβετ μετά από 2 χρόνια – Η κακή κατάσταση της υγείας της