Γροθιά στο στομάχι θα αποτελέσει για σένα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές η γνώση ότι όσο εργάζεσαι στον καύσωνα, μια 11χρονη στην Αυστραλία κάνει πάρτι συνταξιοδότησης από τη δική της εταιρία που της φέρνει έσοδα περίπου 135.000 δολαρίων τον μήνα…

Γυρνώντας πίσω τον χρόνο για να θυμηθούμε τι κάναμε στα 11 μας, μετά το σχολείο και το διάβασμα του «Εμείς κι ο Κόσμος», θα μας έρθουν εικόνες από παιχνίδι στην αλάνα, κρυφτό, αμπάριζα και στο τσακίρ κέφι κανά λούνα παρκ. Όχι προφανώς ότι αυτές είναι άσχημες παιδικές αναμνήσεις. Κάθε άλλο. Αλλά σίγουρα είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που χτίζει στα 11 της η Pixie Curtis.

Πρόκειται για ένα κορίτσι που ξεκίνησε πουλώντας φιόγκους μέσω ίντερνετ, έγινε αρκετά γνωστή, έβγαλε χρήματα και το 2021 ίδρυσε με τη βοήθεια της μητέρας της την Pixie’s Fidgets.

H εταιρία της πουλά fidgets, σε ελεύθερη μετάφραση παιχνίδια για τη νευρικότητα και μέσα στην πανδημία έκανε τεράστιο μπαμ σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πάρτι

Η 11χρονη έγινε πολυεκατομμυριούχος, μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια, απέκτησε τη δική της Mercedes αν και δεν οδηγεί, κάνει πανάκριβη ζωή συχνά προκαλώντας με την επίδειξη πλούτου και τώρα συνταξιοδοτείται για να επικεντρωθεί στο σχολείο της έχοντας κατά πάσα πιθανότητα λύσει το πρόβλημα της ζωής της…