Λίγες μόνο ημέρες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, έχουν γίνει διάφορες αλλαγές ως προς το πώς αντιμετωπίζει πλέον η βασιλική οικογένεια τον Χάρι και την Μέγκαν. Καταπώς φαίνεται, οι δυο τους υποβιβάστηκαν κι άλλο στην βασιλική ιστοσελίδα, κάτι που επιβεβαιώνει το αρνητικά κλίμα απέναντι τους.

Συγκεκριμένα, Χάρι και Μέγκαν βρίσκονταν περίπου στη μέση της ιστοσελίδας με τα προφίλ της βασιλικής οικογένειας, κάτω από τους βασιλείς και πάνω από τα μικρότερα μέλη της οικογένειας. Να, όμως που έπεσαν ακόμα πιο κάτω μετά την νέα ενημέρωση, φτάνοντας στον πάτο της ιεραρχίας.

Διαβάστε ακόμη: Meghan Markle: Ζήτησε κατ’ιδίαν συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο για να «μαζέψει τα σπασμένα»

Ο βασιλικός βιογράφος Phil Dampier δήλωσε στη «Sun» για το γεγονός: «Ο Χάρι και η Μέγκαν πρέπει να ανησυχούν ότι σιγά σιγά απομακρύνονται από τη βασιλική εικόνα. Ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται να διστάζει για το αν θα χορηγήσει τους τίτλους του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας στον Άρτσι και τη Λίλιμπετ. Και το γεγονός ότι έχουν ‘υποβιβαστεί’ στην ιστοσελίδα του Παλατιού είναι μια ακόμη ένδειξη ότι δεν θεωρούνται ως εργαζόμενοι βασιλείς».

Για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, τα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν θα μπορούν να λάβουν τους πριγκιπικούς τίτλους από τον Κάρολο, αλλά η βασίλισσα ξεκαθάρισε τότε ότι «αποχωρώντας από το έργο της βασιλικής οικογένειας δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν να έχουν ευθύνες και βασιλικά καθήκοντα».

Κι αυτό μάλλον το συμμερίζονται και ο Κάρολος και ο Ουίλιαμ, σύμφωνα με τον Dampier. «Ο βασιλιάς θέλει να κάνει σαφές ότι δεν είναι εργαζόμενοι βασιλείς και δεν μπορούν να παριστάνουν τους ημιεπίσημους βασιλείς. Έχουν υποβιβαστεί στον πάτο της ιστοσελίδας του Παλατιού με τον πρίγκιπα Άντριου και προς το παρόν δεν υπάρχει τρόπος να ανέβουν».

Πάντως, δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για το αν θα λάβουν τα παιδιά τους τίτλους από τον βασιλιά Κάρολο.