Η Βασίλισσα Ελισάβετ πέρα από το χιούμορ της, είχε κι άλλα χαρίσματα που δεν θα περίμενε κανείς. Ήτα πολύ πιο δραστήρια από όσο πιστεύαμε, κι είχε κάποιες συνήθειες ίδιες με τις δικές μας. Όσο κι αν δεν το πιστεύετε, ήταν gamer. Είχε ένα χρυσό 24 καρατίων Nintendo Wii και της άρεσε να παίζει μπόουλινγκ στη δημοφιλή κονσόλα.

Η Βασίλισσα είχε ταλέντο στα βιντεοπαιχνίδια, που ήταν η ένοχη απόλαυσή της. Όλα ξεκίνησαν όταν είδε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να παίζει Wii bowling μετά το μεσημεριανό γεύμα στο Sandringham House ένα απόγευμα, αναφέρει η New York Post.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μια πηγή αποκάλυψε: «Νόμιζε ότι το Nintendo φαινόταν τρομερά διασκεδαστικό και παρακάλεσε να συμμετάσχει. Έπαιξε ένα απλό παιχνίδι μπόουλινγκ με 10 ακίδες και τα πήγε καλά. Ήταν ξεκαρδιστικό».

Ακόμα κι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ εξεπλάγη από τα skills της γιαγιάς του στο Wii. Αυτό οδήγησε ακόμη και στην εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών THQ να της δώσει μια χρυσή κονσόλα, ώστε να μπορέσει να επιδοθεί στο χόμπι της.

Η διευθύντρια προϊόντων της εταιρείας Danielle Robinson είπε, σύμφωνα με το Video Gamer: «Το BIG Family Games είναι το απόλυτο παιχνίδι Wii για να παίζουν όλα τα μέλη της οικογένειας, από τους παππούδες μέχρι τα μικρά παιδιά. Η βασιλική οικογένεια είναι αναμφισβήτητα η πιο σημαντική οικογένεια στη χώρα.

Αισθανθήκαμε ότι έπρεπε να έχουν ένα αντίγραφο του νέου παιχνιδιού. Αλλά σκεφτήκαμε ότι η Βασίλισσα δεν θα ήθελε να παίξει σε καμία παλιά κονσόλα. Έγινε παραγγελία του ειδικού χρυσού. Ελπίζουμε ότι αυτή και η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια θα απολαύσουν το παιχνίδι».

Ωστόσο, πούλησαν τελικά την επιχρυσωμένη κονσόλα καθώς τους συμβούλεψαν να απαλλαγούν από αυτόκλητα δώρα για λόγους ασφαλείας. Ένας άντρας ονόματι Donny Fillerup το αγόρασε το 2017. Τελικά το πούλησε στο eBay για 300.000 $, όπως αναφέρει η Mirror.