O πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε με την στρατιωτική στολή στο Αβαείο του Ουεστμίνιστερ, όταν η πομπή των 8 εγγονιών της βασίλισσας Ελισάβετ, εισήλθε στον χώρο για να τελέσουν αγρυπνία προς τιμήν της. Αν και η δυνατότητα να φορέσει την στολή του αφαιρέθηκε μετά από το Megxit, ο βασιλιάς Κάρολος αποφάσισε να του παραχωρήσει προσωρινά αυτό το δικαίωμα για την αγρυπνία.

Οι βασιλικοί παρατηρητές διαπίστωσαν ότι από τη στολή του είχαν αφαιρεθεί τα αρχικά «ER» (Elizabeth Regina) της βασίλισσας Ελισάβετ. Σύμφωνα με τους Sunday Times, όταν ο πρίγκιπας Χάρι κατάλαβε ότι έλειπαν τα αρχικά της γιαγιάς του καταρρακώθηκε.

Αυτό συνέβη διότι ο πρίγκιπας Άντριου, που επίσης του αφαιρέθηκαν οι βασιλικοί τίτλοι, έχει διατηρήσει τα αρχικά στη στολή του αντιναυάρχου. Τα αρχικά «ER» φοριούνται παραδοσιακά μόνο από εκείνους που «υπηρετούν» τον μονάρχη. Λόγω της απουσίας του από το παλάτι, αφαιρέθηκαν από την στολή του Χάρι.

Σύμφωνα με τις πηγές ο Χάρι καταρρακώθηκε τόσο που σκέφτηκε να μη φορέσει κοστούμι, ώστε να αποφύγει την «ταπείνωση». «Είναι συντετριμμένος. Η αφαίρεση των αρχικών έγινε σκόπιμα», είπε φίλος του στην εφημερίδα. Άλλωστε είχε μια ιδιαίτερη σχέση με την γιαγιά του, για αυτό και το «χτύπημα» ήταν σκόπιμο.

Φορούσε τη στολή Νο 1, Blues and Royals, το παράσημο και το μενταγιόν αστέρι KCVO, το μετάλλιο επιχειρησιακής υπηρεσίας στο Αφγανιστάν, τα μετάλλια για το χρυσό, διαμαντένιο και πλατινιένο Ιωβηλαίο και τα φτερά πιλότου του στρατού. Αν και είναι πρώην αξιωματικός του στρατού, γνωστός ως Captain Wales, ο Χάρι έχει φορέσει πολιτική ενδυμασία για τις επίσημες εκδηλώσεις αυτής της εβδομάδας, μιας και δεν αποτελεί εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας.