Το κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον 5ο τελικό του ΝΒΑ ανάμεσα στους Μπακς και τους Σανς στο Φοίνιξ, που έκανε το σκορ 122-119 και σφράγισε τη νίκη των Ελαφιών, ήταν αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Από την αρχή της φάσης, το κλέψιμο του Χολιντέι, μέχρι το τέλος της που ο Γιάννης πήδησε πάνω από τον Κρις Πολ και κάρφωσε με μανία, φτάνοντας σχεδόν στο ταβάνι της μπασκέτας, γίναμε μάρτυρες μιας μπασκετικής ραψωδίας.

Ενόσω ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιρνε φόρα για να φτάσει στο Θεό και να φέρει το προβάδισμα στην ομάδα του, λίγο πιο πέρα, έξω από τις γραμμές του γηπέδου, καθισμένη σε μια από τις vip θέσεις, ήταν η Adele και ούρλιαζε προς τον Έλληνα forward για να του χαλάσει το μυαλό και την ψυχραιμία. Θα ήταν απίθανο να καταφέρει το οτιδήποτε απέναντι σε έναν ταύρο που ξεχυνόταν στους δρόμους της Παμπλόνα!

Γιατί όμως η Adele, μια Βρετανίδα που έχει ελάχιστη σχέση με το μπάσκετ, κι ας έχει άρρηκτες σχέσεις με την Αμερική λόγω της φιλίας της με αρκετούς, όπως η Τζένιφερ Λόρενς, βρέθηκε σε τέτοια επιφανή θέση και ζητωκραύγαζε για τους Σανς;

Η απάντηση βρίσκεται στην ακριβώς διπλανή της θέση. Εκεί καθόταν ο Rich Paul, ο μάνατζερ του Λεμπρόν Τζέιμς, ένας από τους γνωστότερους και πιο επιτυχημένους στο ΝΒΑ, που εκπροσωπεί πλειάδα παικτών και είχε βρεθεί στο Φοίνιξ, όπως όλοι οι μπασκετόφιλοι, για να δει τους τελικούς, να σκανάρει παίκτες που θα μπορούσε να έχει στο γραφείο του και να στηρίξει τους Σανς που βρίσκονται κοντά στην έδρα του γραφείου του.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν φήμες πως ο Paul με την Adele βγαίνουν ραντεβού και καθώς ο Λεμπρόν θα πήγαινε να δει το ματς, τον ακολούθησε ο Paul με την τραγουδίστρια, που έκατσαν όμως σε θέσεις κάτω από τη μπασκέτα που υπήρχε περισσότερος κόσμος και θα μπορούσαν να μη γίνουν τόσο αντιληπτοί.

Η Adele μόλις πριν λίγους μήνες ολοκλήρωσε το διαζύγιο της με τον Σάιμον Κονέτσκι, με τον οποίο έχουν μαζί έναν γιο, ενώ εντός του 2021 αναμένεται να κυκλοφορήσει το, αρκετά αργοπορημένο, 4ο άλμπουμ της. Τα προηγούμενα τρία, το 19, το 21 και το 25, είχαν ως τίτλο την τότε ηλικία της και ήταν άλμπουμ εμπνευσμένα από χωρισμούς. Αυτή τη φορά θα έχει ενδιαφέρον αν η Adele έχει τραγούδια που αφορούν το διαζύγιο της.

Ίσως αυτό θα πρέπει να είναι κι ένα καμπανάκι για τον Rich Paul εφόσον η σχέση τους κρατήσει αρκετά, αλλά δεν ευδοκιμήσει, παίζει έντονα να γίνει αυτός το 5ο της άλμπουμ!