Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, Έμα Χέμινγκ, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στα 68α γενέθλια του συζύγου της. Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περιγράφοντας πόσο λυπημένη αισθάνεται για την κατάσταση της υγείας του.

«Έχω στιγμές θλίψης κάθε μέρα»

«Σήμερα λοιπόν είναι τα γενέθλια του συζύγου μου», είπε αρχικά. «Ξεκίνησα το πρωί με κλάματα. Όπως μπορείτε να δείτε καθώς είναι πρησμένα τα μάτια μου, νομίζω ότι είναι σημαντικό να δείτε όλες τις πλευρές αυτού του γεγονότος».

«Πολλές φορές λαμβάνω μηνύματα ανθρώπων που μου λένε πως ”είμαι δυνατή” και με ρωτούν ”πως το κάνεις;”. Η αλήθεια είναι πως δε μου δίνεται άλλη επιλογή καθώς μεγαλώνω δύο παιδιά. Αλλά έχω και στιγμές θλίψης κάθε μέρα. Θλίψη καθημερινά. Και πραγματικά έτσι νιώθω σήμερα, στα γενέθλιά του».

«Δεν ξέρω γιατί δημοσίευσα αυτά τα βίντεο από τα γενέθλιά του, τα οποία είναι σαν μαχαιριά στην καρδιά μου. Αλλά όσο το κάνω για μένα, το κάνω και για εσάς επειδή ξέρω ότι αγαπάτε τον Μπρούς και αυτό σημαίνει πολλά για μένα, οπότε σας ευχαριστώ», είπε, τέλος, στο βίντεο που δημοσίευσε.