Ημέρα του Πατέρα χθες και οι σχετικές αναρτήσεις στο Instagram είχαν την τιμητική τους. Ανάμεσα τους ήταν και εκείνες που έκανε σύσσωμη η οικογένεια του Μπρους Γουίλις.

Η Έμα Χέμινγκ ανέβασε δύο φωτογραφίες, όπου ο Γουίλις τη φιλά την κόρη τους στο μέτωπο. Στην άλλη, η ίδια είναι στην αγκαλιά του, δείχνοντας παράλληλα πως είναι σήμερα ο ηθοποιός μετά τη διάγνωση της αφασίας.

«Η Ημέρα του Πατέρα είναι μια στιγμή που μπορώ να σκεφτώ τη βαθιά εκτίμηση και τον σεβασμό που τρέφω για τον Μπρους, καθώς τον βλέπω να είναι πατέρας των μικρών μας παιδιών. Μπορεί να μην είναι “συμβατικό”, αλλά αυτό που τους διδάσκει θα διαρκέσει πολλές γενιές. Αγάπη χωρίς όρους, καλοσύνη, δύναμη, συμπόνια, υπομονή, γενναιοδωρία, ανθεκτικότητα. Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα στον καλύτερο μπαμπά που ξέρω, ο οποίος θα είναι για πάντα το δώρο που συνεχίζει να δίνει στην οικογένειά μας».

Η ανάρτηση της Ντέμι Μουρ για τον Γουίλις

Και η Ντέμι Μουρ ανέβασε μια φωτογραφία, με τον Γουίλις να κρατά στην αγκαλιά του, τις τρεις κόρες τους, Ράμερ, Ταλούλα και Σκάουτ ΛαΡού και όλοι μαζί να βγάζουν τη γλώσσα τους έξω.

«Θα σου είμαι για πάντα ευγνώμων που μου έδωσες αυτά τα τρία όμορφα κορίτσια. Αγαπάμε τον κοριτσομπαμπά μας. Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.