DNA των «Ράμπο» και «Νιόνιου» εντοπίστηκε ανάμεσα στα τουλάχιστον 50 δείγματα που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από το αυτοκίνητο που βρέθηκε στο Νέο Κόσμο.

Οι πληροφορίες που καταφτάνουν από τη ΔΕΕ είναι κρίσιμες και από τους ελέγχους των δειγμάτων που συλλέχθηκαν από το ύποπτο SUV προκύπτει πως οι δύο δολοφονηθέντες στο «χτύπημα» της Τετάρτης (7/6) είχαν απλώσει τα χέρια τους στο «αρματωμένο» όχημα.

Το σκούρο Nissan Qashqai βρέθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (9/6) στο Νέο Κόσμο και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Φανοσθένους και Φρειδερίκου Σμιθ. Πρόκειται για ένα όχημα, το οποίο είχε κλαπεί από μία γυναίκα τον περασμένο Ιανουάριο από την περιοχή της Νίκαιας.

Η εν λόγω γυναίκα δεν έχει πλέον την παραμικρή σχέση με το αυτοκίνητο, καθώς είχε δηλώσει την κλοπή του και έχει αποζημιωθεί γι’ αυτή.

Ήταν μία περιπολία από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. η οποία διαπίστωσε πως οι πινακίδες ήταν πλαστές, σημαίνοντας συναγερμό. Αμέσως διεξήχθη έρευνα από αστυνομικούς της Ασφάλειας που βρέθηκαν στο σημείο, ενώ στο χώρο βρέθηκε και η Σήμανση.

Ήταν το περιεχόμενο εκείνο που κινητοποίησε ολόκληρο… τάγμα της Αστυνομίας, ενώ ήταν νωπές ακόμη οι μνήμες από το δολοφονικό χτύπημα στον Κορυδαλλό:

Εντός του οχήματος είχαν βρεθεί δύο καλάσνικοφ, 2 χειροβομβίδες, 2 πιστόλια, 2 αλεξίσφαιρα γιλέκα, φυσίγγια αλλά και μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό. Από την πρώτη στιγμή οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είχαν εκτιμήσει πως το αυτοκίνητο αναμενόταν να χρησιμοποιηθεί για κάποιο «χτύπημα» ή ληστεία.

DNA των «Ράμπο» και «Νιόνιου» αλλά και αποτυπώματα

Όπως προκύπτει από της έρευνες της ΔΕΕ, εντοπίστηκαν DNA και αποτυπώματα των δύο δολοφονηθέντων ανδρών από το μαφιόζικο «χτύπημα» στον Κορυδαλλό, το βράδυ της Τετάρτης (7/6).

Πρόκειται για τον 38χρονο Β.Ρ. γνωστό και ως «Ράμπο» και τον 31χρονο Δ.Μ., γνωστό και ως «Νιόνιο».

Πλέον οι Αρχές έχουν την υποψία πως οι δύο εκλιπόντες σχεδίαζαν να «χτυπήσουν» στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Σημειωτέον πως στην περιοχή βρίσκεται βενζινάδικο όπως και πλυντήριο αυτοκινήτων που ανήκουν σε πρόσωπο της νύχτας, ο οποίος ανήκει κατά πληροφορίες σε αντίπαλη φατρία της ελληνικής Μαφίας, από αυτή που οι εκλιπόντες είχαν επαφές.

Επίσης, κατά πληροφορίες ενώ τα καλάσνικοφ αποδείχθηκαν «καθαρά», δεν ισχύει το ίδιο με τουλάχιστον ένα από τα πιστόλια που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο. Φέρεται να έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν, σε ένοπλη συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Ενέδρα θανάτου αιματοκύλησε τον Κορυδαλλό

Αποκάλυψη: Ομάδα υποστήριξης με δύο μηχανές στο μακελειό του Κορυδαλλού