Απανωτά είναι τα «χτυπήματα» των παραβατικών ανηλίκων σε όλη την Αττική. Εξελίσσεται σε μάστιγα το φαινόμενο, ένας 23χρονος στη Γλυφάδα το νέο θύμα.

Αυτή τη φορά το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (18/4) προς Τετάρτη. Επί της οδού Μπουμπουλίνας στη Γλυφάδα, τέσσερα άτομα έστησαν καρτέρι σε έναν 23χρονο τον οποίο με τη χρήση βίας λήστεψαν.

Οι δράστες πήραν το πορτοφόλι του το οποίο περιείχε 80 ευρώ και έπειτα μπήκαν σε αυτοκίνητο για να διαφύγουν από το σημείο. Ο νεαρός απευθύνθηκε στις Αρχές, οι οποίες από τις περιγραφές έφτασαν σε τέσσερις προσαγωγές. Λίγο αργότερα οι δράστες αναγνωρίστηκαν από το θύμα και οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Ανάμεσά τους βρέθηκαν δύο ανήλικοι ηλικίας 16 και 17 ετών.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα. Πρόκειται για το δεύτερο χτύπημα μέσα σε λίγες ώρες μετά το «πέσιμο» στην Ακρόπολη από δύο 17χρονους. Είναι σαφές πως η παραβατικότητα από ανηλίκους έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο και μετατρέπεται σε μάστιγα.