Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την Τρίτη (5/12) το απόγευμα τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας της 43χρονης Γεωργίας Π. στη Σαλαμίνα. Ο 71χρονος Χρήστος Π., όπως ανέφερε νωρίτερα το intronews.gr, βρέθηκε μεταξύ Κερατσινίου και Δραπετσώνας, έχοντας εγκαταλείψει τη Σαλαμίνα, ωστόσο φρόντισε να παραμείνει σε… γνώριμα μέρη.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο 71χρονος εντοπίστηκε έξω από… ψαροταβέρνες στις οποίες σύχναζε με τη 43χρονη όταν εκείνη ήταν εν ζωή. Κατά τη σύλληψή του και τη μεταγωγή του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, ο 71χρονος φέρεται να ομολόγησε τη δράση του.

Αυτό που ακολούθησε αποτελεί ένα κακό χιλιοπαιγμένο έργο. Ο 71χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν πως η 43χρονη ήταν άπιστη: «Γυρνούσε με άλλους. Με απατούσε και δεν μπορούσα να το ανεχτώ».

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί εξετάζουν τον οπλισμό που είχε αφήσει ο 71χρονος στο πόρτ παγκάζ του αυτοκινήτου της 43χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε άδεια οπλοκατοχής.

Σαλαμίνα, Δολοφονία

Το χρονικό της δολοφονίας στη Σαλαμίνα

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης στην τοποθεσία Αμπελάκια στη Σαλαμίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα δέχτηκε επίσκεψη από τον 71χρονο, γύρω στις 7 το πρωί στο σπίτι στο οποίο διαμένει η μητέρα της επί της οδού Αίαντος.

Νωρίτερα, η 43χρονη έβαλε τον γιο της σε ένα ταξί προκειμένου να τον στείλει στο σχολείο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο Χρήστος Π. φέρεται να την κάλεσε φωναχτά. Εκείνη πρόβαλε στην εσωτερική αυλή του σπιτιού της, όταν ακούστηκαν τουλάχιστον δύο πυροβολισμοί.

Η γυναίκα χτυπήθηκε στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος. Όπως αναφέρουν πληροφορίες η γυναίκα εντοπίστηκε αιμόφυρτη γύρω στις 08:30 με 09:00 το πρωί από τη μητέρα της. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σκεπασμένη με ένα παλιό σεντόνι. Από τις φωνές, κινητοποιήθηκε η γειτονιά και εκείνη την ώρα κλήθηκαν οι Αρχές…

Σαλαμίνα