Λίγες ημέρες μετά την προφυλάκιση του Μεντί, του ποδοσφαιριστή της Σίτι, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής προφυλακίζεται με την κατηγορία του βιασμού. Αυτή τη φορά βρίσκεται στα μέρη μας, καθώς όπως αποκαλύπτει το iefimerida.gr, ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, συνελήφθη σήμερα το πρωί, κατόπιν καταγγελίας από 17χρονη κοπέλα για βιασμό. Η ανήλικη ισχυρίζεται ότι βρέθηκε στο σπίτι του Πορτογάλου κι εκείνος προχώρησε σε σεξουαλική πράξη παρά τις δικές της αρνήσεις.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου, όταν η 17χρονη βρισκόταν σε μπαρ στον Ωρωπό μαζί με τον Ρούμπεν Σεμέδο και άλλη παρέα. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού προσφέρθηκε να την πάει σπίτι του στη Γλυφάδα, με την 17χρονη να μπαίνει στο όχημα. Εκεί όμως, σύμφωνα πάντοτε με την καταγγελία της κοπέλας, ο Σεμέδο θέλησε να προχωρήσουν σε ερωτική πράξη. Η κοπέλα αρνήθηκε κι εκείνος δεν δέχτηκε την άρνηση της, προχωρώντας σε βιασμό, όπως περιγράφει η ανήλικη. Στον βιασμό φέρεται να συμμετείχε και ένας 40χρονος αλλοδαπός που καταζητείται.

Η 17χρονη κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Αμέσως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψη σε βάρος του και λίγο αργότερα ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Από αργά το βράδυ της Κυριακής είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν ρεπορτάζ για ξένο ποδοσφαιριστή μεγάλης ομάδας της Αθήνας, ο οποίος κατηγορείτο για βιασμό.

https://www.intronews.gr/4182-2-madagaskari-to-proto-thima-klimatikis-krisis-limos

Και η φίλη της φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού

Η είδηση κυκλοφόρησε πρώτα από την ιστοσελίδα Lawandorder.gr, όπου αναφέρονταν τα εξής:

«Πάντως η 17χρονη κατονόμασσε στη προφορική της εξέταση πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή ομάδας που πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλοδαπό, και τον επίσης αλλοδαπό μάνατζερ.

Αρχικά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κοπέλα απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και μετά από εκεί ανέλαβαν να ερευνήσουν την υπόθεση οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων.

Όπως είπε αρχικά η ανήλικη διασκέδαζε με την φίλη της και τους δύο αλλοδαπούς σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Στη συνέχεια η παρέα πήγε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα, όπου οι δύο άνδρες όπως καταγγέλλει την κακοποίησαν σεξουαλικα.

Η 17χρονη όταν έπεστρεψε σπίτι της δεν είπε τίποτα στους γονείς της και έκανε την αποκάλυψη σήμερα το μεσημέρι στη μητέρα της και έτσι αποφάσισε να καταγγείλει τους δύο αλλοδαπούς.

Η φίλη της σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες δεν έχει καταγγείλει σεξουαλική κακοποίηση. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται να υπάρχει επίσπευση των διαδικασιών από αστυνομικές και δικαστικές αρχές, για να μην παρέλθει το αυτόφωρο».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης.

Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».