Με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές της ΓΑΔΑ το ξημέρωμα της Δευτέρας ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος πριν από λίγη ώρα βρέθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής κατηγορείται ότι βίασε μια 17χρονη κοπέλα μαζί με έναν 40χρονο Νιγηριανό που υποστήριξε ότι ήταν ο μάνατζερ του, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 17χρονη το βράδυ της Κυριακής στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στην Εισαγγελία, όπου ο συνήγορός του, Σταύρος Γεωργόπουλος, υποστήριξε πως η καταγγέλουσα δεν είναι 17 ετών, αλλά 19 και πως φαίνεται για 23-24. Μάλιστα, ανέφερε πως βρισκόταν μαζί με τον Ρούμπεν Σεμέδο για πολλές ώρες και μπήκε με τη θέλησή της στο αμάξι του για να πάνε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα. Επί της ουσίας, ο κ. Γεωργόπουλος αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού.

«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δηλωση μου με βία. Όταν καταγγέλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία. Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε διά του συνηγόρου του προθεσμία για να απολογηθεί και μέχρι τότε θα κρατείτα στη ΓΑΔΑ.