Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πει να έχεις πάρει πρωτάθλημα και να σκέφτεσαι τον αδερφό σου που είναι σε καραντίνα και δε μπορεί να χαρεί κι αυτός την πρώτη του κατάκτηση NBA.

Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πει να βγαίνεις στη συνέντευξη Τύπου και να λες όλα αυτά τα ωραία λόγια.

https://www.intronews.gr/sygklonistikos-giannis-tha-borousa-na-pao-se-mia-superteam-alla-dialexa-ton-dyskolo-dromo

Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πει να έχεις βάλε 50 πόντους σε ματς τίτλου και στους ομαδικούς πανηγυρισμούς που οι Μπακς σηκώνουν το πρωτάθλημα, να μην μπαίνεις στη μέση για να είσαι κεντρική φιγούρα και να πάρεις τη δόξα, αλλά να ανοίγεις δρόμο για τον Κρις Μίντλετον και τους υπόλοιπους.

Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πει να πέφτεις στην αγκαλιά της μητέρας, της γυναίκας και του γιου σου και να συγκινείσαι, ενδεχομένως σκεπτόμενος και τον πατέρα σου που έχει πεθάνει και δεν πρόλαβε να σε δει πρωταθλητή.

Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πει να είσαι συναισθηματικά γαλαντόμος προς όλους και να παίρνεις μαζί σου τον ρεπόρτερ των Μπακς Τζιμ Πάσκε που αποσύρθηκε πριν μερικούς μήνες, επειδή σου παρείχε τόση στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πει να μιλάς για τον Κόμπε Μπράιαντ και το legacy που σου άφησε με τόση ταπεινότητα και διακριτικότητα.

https://www.intronews.gr/giannis-antetokounbo-otan-o-kobe-braiant-ethese-ton-epomeno-stocho-tou

Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πει να μην πουλάς λαϊκισμό για τα μάτια του κόσμου, αλλά να φωνάζεις πως η Ελλάδα και η Νιγηρία έχουν ισότιμη θέση στην καρδιά σου, είναι και οι δύο πατρίδες σου. Κι έτσι πρέπει, αφού αυτό νιώθεις.

Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πει ευγνωμοσύνη, θα πει να μένεις πιστός στο όνειρο σου και να αντιλαμβάνεσαι ότι δε μετράει το τέλος, αλλά το πώς θα φτάσεις εκεί. Ναι, θα το γράψουμε, μετράει το ταξίδι. Ίσως ο Γιάννης να είναι ο πιο καβαφικός ήρωας που έχει υπάρξει!

* Φωτογραφία: Getty Images