Αντίο του Μάικ Μπουντενχόλζερ στους αγαπημένους του Μπακς μετά από πέντε χρόνια και ένα πρωτάθλημα, μεταξύ άλλων.

Ο πρώην προπονητής του Μιλγουόκι αποχαιρέτησε τον σύλλογο και την πόλη μέσω μιας συγκινητικής επιστολής, σημειώνοντας την ευγνωμοσύνη του για όσα του προσέφερε η πόλη. Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, χαρακτηρίζονυτάς τον πυλώνα για την εξέλιξη της ομάδας.

Αναλυτικά ο τεχνικός των Μπακς γράφει:

«Μιλγουόκι, σε ευχαριστώ. Ήταν πέντε φανταστικά χρόνια για μένα και την οικογένειά μου. Η πόλη και όλος ο οργανισμός των Μπακς μάς αγκάλιασαν και μας φέρθηκαν σαν οικογένειά τους. Η ζεστασιά των ανθρώπων και οι φιλίες που δημιουργήσαμε εδώ, έδωσαν περισσότερο νόημα στη ζωή μας εκεί που πραγματικά έχει αξία, στην καθημερινότητά μας. Μαζί κερδίσαμε πολλά. Πήραμε πρωτάθλημα, το πρώτο σε 50 χρόνια. Οι αναμνήσεις από την παρέλαση, με όλη την πόλη να γιορτάζει με την ομάδα, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Οι παίκτες των Μπακς ήταν οι καλύτεροι για να συνεργαστείς καθημερινά. Οι τέσσερις πυλώνες, ο Γιάννης, ο Κρις, ο Τζρου και ο Μπρουκ, πρόσφεραν θεμέλια και ηγεσία στην ομάδα. Γύρω τους ήραν και άλλοι σπουδαίοι παίκτες. Ως προπονητής δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη ομάδα. Φέτος και κάθε χρόνο οι παίκτες μάς έκαναν περήφανους. Πάντα! Είμαι ευγνώμων για πάντα και στο προπονητικό επιτελείο, το καλύτερο στο ΝΒΑ. Η διοίκηση, οι υπάλληλοι ήταν όλοι εξαιρετικοί στη δουλειά τους, όπως και ο Τζον ως τζένεραλ μάνατζερ και ο Πίτερ ως πρόεδρος. Εκτιμώ ειλικρινά τη δουλειά τους. Ευγνωμονώ επίσης τους ιδιοκτήτες για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την ευκαιρία να είμαι προπονητής στο Μιλγουόκι. Όλοι συνεργαστήκαμε για να γίνουμε καλύτεροι, να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα και ένα περιβάλλον που απολάμβαναν όλοι στην ομάδα.

Ήταν τιμή μου που να κάνω αυτή τη δουλειά και να έχω μια θέση στην ιστορία της πόλης και των Μπακς. Γι’ αυτό θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Για μένα δεν υπήρχε καλύτερο μέρος να προπονώ από τους Μπακς και το Μιλγουόκι.

Σας ευχαριστώ, είναι ώρα για λίγη μπίρα και ήλιο σε κάποια από τις λίμνες. Σας εύχομαι τα καλύτερα».

Ο αποχαιρετισμός του Γιάννη

Από την πλευρά του ο Αντετοκούνμπο, αποχαιρέτησε τον προπονητή του με ανάρτηση που είχε την φωτογραφία των δύο ανδρών να αγκαλιάζονται μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το 2021 και έγραφε: «Σε ευχαριστώ για αυτά τα γεμάτα νόημα πέντε χρόνια κόουτς. Πετύχαμε κάτι απίστευτο και θα είμαι για πάντα ευγνώμων».