H Ζιζέλ όσο κι αν μεγαλώσει αποδεικνύει ότι είναι icon επιβεβαιώνοντας διαρκώς τον τίτλο της. Το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία, που  απέκτησε ένα σχεδόν αναίμακτο διαζύγιο από τον επί δεκατρία χρόνια σύζυγο της Τομ Μπρέιντι, δήλωσε μετά τον χωρισμό πως ήρθε η ώρα να βάλει ξανά τον εαυτό της σε προτεραιότητα.

Την Πέμπτη, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της από το νέο της εξώφυλλο στην ιταλική Vogue  και το θέαμα μας ξάφνιασε τόσο, που κοιτάξαμε την φωτογραφία ξανά και ξανά προσπαθώντας ανεπιτυχώς να διακρίνουμε το πρώην αγγελάκι της Victoria Secret. Η φιγούρα που κοσμεί το εξώφυλλο δεν θυμίζει σε τίποτα την εντυπωσιακή Ζιζέλ που στοίχειωνε τις φαντασιώσεις τόσων αντρών και αποτελούσε όνειρο για τα έφηβα κορίτσια της εποχής της.

Όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που αποτελούσαν σήμα κατατεθέν της, σβήστηκαν και η Ζιζέλ μέσα από την κάμερα του αδιαμφισβήτητα ταλαντούχου Ραφαέλ Παβαρότι, μεταμορφώθηκε σε μία εκκεντρική φιγούρα που αλλάζει ρόλους και εικόνες αποδεικνύοντας ότι ως μοντέλο δεν φοβάται να τσαλακωθεί. Εξάλλου, μία γυναίκα με την καριέρα της, που είναι τόσο αυτονόητο ότι είναι όμορφη, ίσως είχε μεγαλύτερη ανάγκη το καμουφλάζ από την πραγματικότητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Italia (@vogueitalia)


Πάντως, όσο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον κι αν είχε η φωτογραφική προσέγγιση του Ραφαέλ Παβαρότι και όσα μηνύματα δύναμης και ανεξαρτησίας κι αν ήθελε να περάσει μέσα από το κόκκινο Valentino φόρεμα της, το σίγουρο είναι ότι οι φανς της απογοητεύτηκαν. Ειδικά οι άντρες, που την προτιμούν σχεδόν άβαφη, να ποζάρει με μαγιό σε κάποια εξωτική παραλία και οι οποίοι δε δείχνουν να εκτιμούν ιδιαίτερα την τέχνη που κρύβεται πίσω από το τελευταίο της editorial.

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Gisele Bundchen: Το ποσό «μαμούθ» των 200 εκατ. θα καταβάλει ο Tom Brady για το διαζύγιο – Ο μόνος τρόπος να σωθεί από την οικονομική καταστροφή

Κερατούκλα Julia Fox: Η εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης θα ξεσήκωνε και την Ελένη Λουκά

Οι minimal λευκές μπότες από τα Mango που θα κάνουν πιο σοφιστικέ το ντύσιμο σου