Το ζευγάρι που ξαφνικά απασχολεί σχεδόν καθημερινά με την έντονη επίδειξη πλούτου και τις ακρότητες στις οποίες προβαίνει έκανε μια ακόμα εμφάνιση στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού και συγκεκριμένα στο show του Kenzo, με καλλιτεχνικό διευθυντή των Ιάπωνα, West Nigo.

Από της συγκεκριμένη total denim εμφάνιση το μόνο που άξιζε ήταν το Schiaparelli jacket της Fox και επειδή στο Hollywood τίποτα δεν είναι τυχαίο το μπούστο παρέπεμπε πολύ στο σουτιέν που είχε δημιουργήσει ο Jean Paul Gaultier για την Madonna. Συμπτωματικά, η Fox συζητάει αυτή την περιόδο για την συμμετοχή της σε ταινία με την βιογραφία της τραγουδίστριας.

Julia Fox

Το υπόλοιπο look της αποτελούνταν επίσης, από τζιν παντελόνι, προσωπική συλλογήτου ίδιου του Roseberry, ενώ οι ασορτί μπότες της προέρχονταν από τη νέα συλλογή Diesel που σχεδίασε ο Glenn Martens του Y/Project.

Το μακιγιάζ της, το οποίο επιμελήθηκε ο Daniel Kolarick περιελάμβανε έντονη μαύρη σκιά που δημιουργούσε ένα σκληρό, αντισυμβατικό αποτέλεσμα, συμβατό με την αισθητική του Schiaparelli. Εξάλλου, τον τελευταίο καιρό η Julia Fox έχει ξαναφορέσει ρούχα του οίκου υψηλής ραπτικής ενώ άλλαξε και στυλιστική ομάδα γεγονός, που αποδεικνύει την πρόθεση της να αναβαθμίσει τις εμφανίσεις της και γιατί όχι να γίνει το νέο fashion girl.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia fox (@ladyjuliafox)

Από την άλλη, ο Kanye West παρέμεινε πιστός στον Balenciaga, έναν από τους πλέον δημοφιλείς οίκους μόδας. Επέλεξε να ολοκληρώσει το outfit του με τις επίσης πολυφορεμένες γαλότσες εργασίας από την Midwest Red Wing.

 

Διαβάστε ακόμα: «Vault: Το concept store της Gucci στο Metaverse που πουλάει NFT»